3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » 3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend?
ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie
Credit foto: Depositphotos.com

În săptămâna 20 – 26 mai 2024, trei zodii vor ști că este timpul să ne ridicăm jocul în ceea ce privește credulitatea și speranța falsă. Ne uităm la situațiile cosmice care ne arată cât de naivi am fost și cum putem schimba asta dacă vrem. Se pare că pentru aceste semne particulare, schimbarea era de mult așteptată.

Săptămâna aceasta ne aduce sezonul Gemeni, o Lună opusă lui Mercur, Soarele trigon Pluto, o Lună Săgetător, Venus în Gemeni, o aliniere Jupiter/Neptun, Luna pătrat Saturn, Jupiter în Gemeni și Luna pătrat Marte. Această supă cosmică poate ajunge să fie foarte „gustoasă”, dar după cum știm cu toții, lăsăm ingredientele să fiarbă la foc mic înainte de a ieși ceva „comestibil” din amestec.

Aceasta înseamnă că vom avea ocazia să reflectăm la naivitatea noastră prostească în acest timp, dar ne vom face și o imagine clară a ceea ce trebuie făcut în viitor, astfel încât să nu mai luăm decizii din naivitate. Săptămâna aceasta ne face să învățăm multe lecții grozave, iar puterea este în ideea că aceste lecții vor veni la noi în zilele următoare. Nu ne vom mai lăsa păcăliți, sau mai degrabă… nu ne vom mai lăsa pradă unor alegeri naive.

Rac

Poate te-ai gândit că ai putea scăpa cu totul datorită farmecului și abilității tale de a fi foarte amabil cu oamenii. Cu toate acestea, ai învățat să-ți folosești bunătatea ca pe o armă, astfel încât cei cu care ai fost amabil să nu se poată simți niciodată bine să te confrunți cu ceva care ar putea provoca un răspuns din partea ta care ar putea să nu fie „la fel de amabil”.

Ceea ce îți arată săptămâna aceasta, Rac, este că ai fost naiv când vine vorba de modul în care îi percepi pe ceilalți. Te-ai comportat subtil agresiv, iar oamenii pleaca.

Ai crezut că poți scăpa cu ceva și vei fi dezamăgit că nu toată lumea își dorește ceea ce tu ai. S-ar putea chiar să fii numit „fals”, iar asta îți va aduce tristete.

În primul rând, ești aici pentru toate lecțiile pe care le poți obține. Dacă te simți prea confortabil să fii persoana bună care se bazează pe personalitatea lor fermecătoare pentru a obține ceea ce își dorește și descoperi că nu toată lumea este neapărat de acord cu asta, vei asculta. Universul face totul pentru a te ajuta să fii autentic amabil. Ai toată bunătatea în tine, Rac. Aceasta este șansa ta de a înțelege cu adevărat.

Dragostea înflorește pentru aceste 5 zodii chinezești în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre norocoși!

Horoscop special. Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc miercuri, 22 mai 2024. Energii puternice se dezlănțuie pentru trei zodii

3 ZODII care pot caștiga BANI până la finalul lunii mai 2024

Fecioara

Ai crezut că poți s-o faci, dar nu poți, și e în regulă, Fecioară. Ești cunoscut drept perfecționistul zodiacului, ceea ce uneori pune puțin prea multă presiune asupra ta. Ai crede că totul ar fi legat de așteptările tale de la ceilalți care ar cauza cea mai mare dezamăgire. Vei descoperi că singura dezamăgire este cea pe care o vezi în tine.

Ai un mare simț al sinelui. Deși acesta este, într-adevăr, un lucru fantastic, este și ceea ce te face să crezi că poți face lucruri pe care nu le poți face neapărat, iar asta îți poate arăta latura naivă. În timp ce, pe de o parte, poți vedea că ai mari speranțe și mari aspirații, s-ar putea să te fi păcălit și să crezi că ești mai presus de toate și așa îți arată săptămâna aceasta contrariul.

Ești dispus să înveți și să crești. Ceea ce iese din această săptămână este o etalare a naivității și prostiei tale, iar ideea ei este atât de dezgustătoare pentru tine încât simți că îți datorezi să nu mai acționezi niciodată în acest fel. Deci, nu vei face, Fecioară. Te duci la lecții foarte ușor, în principal pentru că ești super inteligent. Vei învăța și vei crește. Este atat de simplu.

Dragostea înflorește pentru aceste 5 zodii chinezești în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre norocoși!

Horoscop special. Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc miercuri, 22 mai 2024. Energii puternice se dezlănțuie pentru trei zodii

3 ZODII care pot caștiga BANI până la finalul lunii mai 2024

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/05/2024