Horoscop special. Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc miercuri, 22 mai 2024. Energii puternice se dezlănțuie pentru trei zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special. Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc miercuri, 22 mai 2024. Energii puternice se dezlănțuie pentru trei zodii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special. Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc miercuri, 22 mai 2024. Energii puternice se dezlănțuie pentru trei zodii
Întunecatul Pluto și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - alien-planet-3823298_1920
Credit foto: Imagine de Christian Bodhi de la Pixabay

În luna mai 2024, astrele se aliniază într-un mod special pentru trei dintre cele mai influente zodii ale zodiacului. Această perioadă este marcată de tranzitul retrograd al lui Pluto în Vărsător, care aduce o energie transformatoare și revelatoare. Pe 22 mai, o aliniere puternică între Pluto, planeta morții și a renașterii, și Marele Benefic Jupiter în Taur va genera schimbări pozitive și oportunități de creștere personală și profesională.

Iată cum influențează acest aliniament astral trei zodii din horoscop și cum poți valorifica la maximum această energie cosmică pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți îmbunătăți viața.

Vărsător

Pluto a stat recent retrograd în Vărsător la începutul lui mai 2024 și te-a adus într-o călătorie interioară a adevărului tău mai profund și a modului de a crea o viață bazată pe autenticitate. Pluto în Vărsător este o energie nouă cu care încă înveți să lucrezi și te va ajuta să poți descoperi ceea ce îți dorești pentru viața ta. Acest lucru îți va permite să te simți încrezător că îți onorezi vindecarea și visele pe care încă le ai pentru o abundență mai mare.

Miercuri, 22 mai, Pluto în Vărsător se va alinia cu Jupiter în Taur, aducându-ți o schimbare pozitivă a evenimentelor din viața personală. Acolo unde există atât de multă energie Gemeni în jurul tău, creând importanța angajamentului față de visele tale, poți folosi această energie pentru a reflecta asupra schimbărilor pe care trebuie să le faci în casa, familia și relațiile personale. Indiferent dacă simți că ai înțeles totul, este totuși important să îți susții noile adevăruri. A vorbi despre experiențele tale va ajuta la deschiderea de noi opțiuni în viața ta și la crearea acelui sentiment de sprijin pe care ți-l dorești.

Jupiter în Gemeni 2024-2025. Marele Benefic schimbă zodia pe 25 mai. Ce ne leagă de Marea Conjuncție din 2021?

Soarele a intrat în Gemeni din 20 mai. DOUĂ zodii care se bucură de ABUNDENȚĂ  până la finalul sezonului

Cele 4 DATE din mai 2024 care aduc SCHIMBĂRI profunde în relații. Marchează-ți calendarul!

Taur

Pluto retrograd în Vărsător la începutul lui mai 2024 te-a determinat să îți reevaluezi obiectivele profesionale și personale. Această perioadă de introspecție te-a ajutat să înțelegi mai bine ce înseamnă pentru tine succesul și cum poți atinge o stare de echilibru și împlinire. Energia lui Pluto în Vărsător este încă nouă pentru tine, dar cu fiecare zi ce trece, înveți să îți structurezi viața în jurul valorilor tale autentice.

Miercuri, 22 mai, Pluto în Vărsător se va alinia cu Jupiter în semnul tău, Taur, favorizând schimbări benefice și neașteptate. Aceasta este o zi perfectă pentru a-ți evalua planurile și a face ajustările necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Energia puternică a Gemenilor din jurul tău te va ajuta să comunici clar și eficient, permițându-ți să atragi sprijinul de care ai nevoie din partea celor dragi. Este important să rămâi fidel viselor tale și să îți exprimi deschis ideile și sentimentele.

Jupiter în Gemeni 2024-2025. Marele Benefic schimbă zodia pe 25 mai. Ce ne leagă de Marea Conjuncție din 2021?

Soarele a intrat în Gemeni din 20 mai. DOUĂ zodii care se bucură de ABUNDENȚĂ  până la finalul sezonului

Cele 4 DATE din mai 2024 care aduc SCHIMBĂRI profunde în relații. Marchează-ți calendarul!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/05/2024