Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc, a inceput Anul Mistretului de Pamant! Specialistii FENG SHUI dau pentru FIECARE ZODIE sfaturi, predictii si REMEDII!

08 februarie 2019, , Vizualizări:
feng shui anul mistretului - sfatulparintilor.ro - flickr_com - 46943797131_3cce9a6f06_h

 

MAIMUTA in Anul Mistretului de Pamant

Maimuta este un animal foarte sociabil si social careia nu ii place sa ofenseze, ca atare nu spune niciodata NU unei invitatii la o petrecere. Din acest motiv, ii este usor sa se supraextinda. Este plin de idei si destul de mult conectat in bine cu energia Mistretului, deci 2019 va vedea Maimutele cu ambitiile cele mai mari demarate si implinite. In acest an, Maimuta va avea mare satisfactie din a-i ajuta pe altii mai putin norocosi ca ea. Face echipa buna cu Sarpele, animalul a carui energie este opusa energiei Mistretului, si impreuna pot suci o situatie dificila.

Maimutele cel mai vulnerabile in acest an sunt ele nascute in 1944, 1968 si 2004. sa poarte ceva rosu permanent, bratara, sosete sau lenjerie intima. Sa evite situatiile periculoase si sporturile in care se pot accidenta.

 

 

COCOSUL in Anul Mistretului de Pamant

Cocosului ii place sa se pronunte si sa fie auzit si ii place in special sa fie primul care sa isi rosteasca parerea. Vocea sa este tare, voluminoasa si puternica, deci este foarte de folos cand trebuie comunicat un punct de vedere.

El este foarte solid in credintele sale si de fapt chiar ofera suport Mistretului, cu conditia sa invete o abordare diplomata si sa evite sa fie sufocant pana la a fi greu de suportat. 2019 este anul in care Cocosii trebuie sa invete o abordare distreta ca vocea sa ii fie auzita.

 

 

CAINELE in Anul Mistretului de Pamant

Anul trecut a fost solicitant pentru Caine care a fost liderul anului. Predarea responsabilitatii la trecerea dintre anii chinezesti nu e mereu un proces lin, in special pentru Caine care nu e vreun mare avocat al schimbarilor. Provocarea pentru Caine vine din faptul ca gandeste in exces o situatie si se ingrijoreaza prea mult. 2019 ii ia responsabilitati de pe umeri si se prezinta ca un an de odihna si recuperare. Este bine sa nu se bage in proiecte majore sau in investitii in acest an ci sa se focuseze pe a-si aduce inapoi echilibrul in viata.

Cainele reprezinta directia de nord vest, pozitia liderilor. Cainele este un lider natural si un mare diplomat. Daca lidershipul este vital in viata ta, incearca sa conduci din pozitia de ghidare in loc de cea dictatoriala. 2019 nu e un an bun pentru lideri, deci indreapta-ti corabia spre ape mai calme.

 

 

MISTRETUL in Anul Mistretului de Pamant

Tu esti liderul acestui an si ca atare pretinzi si meriti respect din toate punctele de vedere. Mistretul reprezinta directia de nord vest, deci este 100% vital ca orice sapatura sau debut de constructie sa nu fie inceputa din nord vest. Nord vestul este si pozitia naturala a lidershipului, deci zona e cu atat mai importanta. Aceasta directie in orice spatiu trebuie mentinuta curata si proaspata, evitandu-se obiectele grele, gunoiul, dezordinea, baile sau camere de utilitati.

Singurii Mistreti ce au nevoie de prudenta sunt cei nascuti in 1995. pentru acest lucru, sa poarte o bratara rosie la o incheietura sau sosete rosii sau lenjerie intima rosie ce ajuta, dar si sa evite sporturi periculoase, locurile la mare inaltime gen acoperisuri sau alei si seara spatiile intunecate si izolate.

 

 

 

Sursa : moon-child.net, dailymailuk.com

Foto

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu