Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc, a inceput Anul Mistretului de Pamant! Specialistii FENG SHUI dau pentru FIECARE ZODIE sfaturi, predictii si REMEDII!

08 februarie 2019, , Vizualizări:
feng shui anul mistretului - sfatulparintilor.ro - flickr_com - 46943797131_3cce9a6f06_h

DRAGONUL in Anul Mistretului de Pamant

Toata lumea iubeste Dragonul, acest animal magic si mistic al zodiacului. Dragonul are abilitati care il face unic. Mai mult ca orice animal, aceasta creatura poate suci o situatie la 180 grade spre un mai bine. Totusi, Dragonul reprezinta un element de pamant iar Mistretul este un element de apa, impreuna creand noroi. Acest lucru nu este ceva bun pentru ca poate reprezenta delicte in intalnirile sexuale sau in treburile financiare. Aceste doua animale impreuna vor expune orice indiscretii, in mod particular in luna aprilie.

Vestea buna pentru Dragon este ca pozitia sa naturala este in sud est si este una din cele mai bune locatii pentru 2019 cat timp ramane constient care ii sunt dusmanii, astfel nefiind deloc prins cu garda jos.

 

 

SARPELE in Anul Mistretului de Pamant

Sarpele in Anul Mistretului nu este cu siguranta o combinatie divina. Mistretul iubeste abordarile deschise si oneste in viata in timp ce Sarpele prefera sa stea cat mai jos, intins pe iarba si sa tina secretele pentru sine. Sunt trei Serpi mai vulnerabili in acest an, cei nascuti in 1953, 1977 si 2013. Ca si Tigrul de foc, acesti Serpi trebuie sa evite sporturile periculoase si zonele intunecate in 2019.

In general, cel mai bine pentru Sarpe este sa isi mentina un profil scazut in acest an, sa evite sa iasa in evidenta si sa evite si deciziile majore ale vietii precum schimbarea jobului, schimbat de locuinte, casatoria sau cumparaturi si investitii majore.

 

 

CALUL in Anul Mistretului de Pamant

Cea mai buna politica pentru Cal in acest an al Mistretului este sa nu isi risipeasca energia incercand sa ii ajute pe cei ce nu i-au cerut ajutorul. Uneori, doar trebuie sa stam deoparte cu un pas in spate si sa privim si sa lasam o alta persoana sa se joace in propriul sau destin, pentru ca pana la urma este viata sa si alegerea sa, nu a noastra. Nu trebuie sa ne impunem propriile idealuri si credinte prin ei. Acesta este mesajul pe care Calul il are de inteles in 2019.

Calul reprezinta directia de sud, deci 2019 este un an in care sa se relaxeze si sa isi construiasca puterea, pentru ca 2020 va fi un an solicitant si provocator pentru Cai.

 

 

OAIA/CAPRA in Anul Mistretului de Pamant

Capra (sau Oaia in unele interpretari chinezesti) poate avea vulnerabilitati pe domeniul de sanatate in acest an deci trebuie 100% sa aiba grija de sine printr-o dieta buna si exercitii fizice si mult mult somn hranitor si odihnitor. Va fi intelept sa faca o prioritate zilnica din asa ceva tot 2019.

Oaia reprezinta directia de sud vest. Este bine sa mentina mult calm pe aceasta directie si sa fie aproape inactiv, permitandu-si sansa sa tina, pur si simplu, capul in jos, sa isi faca treaba bine si sa mentina un profil scazut si discret.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu