Shop
Ultimele 100 de articole

Ce ucide dragostea la fiecare zodie? Ai grija ce sa NU faci ca sa NU ramai neiubit!

22 iunie 2019, , Vizualizări:
ce ucide iubirea - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - breakup-3869065

Stim cu totii marele juramant “Te voi iubi pana cand… moartea ne va desparti!”. Dar, intr-o relatie, nu este tot timpul asa.

Iata cum arata continuarea pentru fiecare zodie a frazei „Te voi iubi pana cand…”

BERBEC

Te voi iubi pana cand… ma vei trada

Berbecul este foarte pasional si hotarat. Nativii zodiei sunt foarte grijulii cu persoanele pe care le iubesc si in care au incredere oarba. Insa cand se ajunge la tradare, la manipulare sau la jocul cu focul, s-a terminat.

TAUR

Te voi iubi pana cand… ma vei rani

Taurul este o fire dependenta si loiala. Este greu sa convingi un Taur sa renunte la o relatie in care a investit sentimente profunde, insa va renunta fara sa clipeasca daca partenerul nu-i mai raspunde la iubire. Rupe-i inima si n-o sa-l mai vezi vreodata in viata ta!

GEMENI

Te voi iubi pana cand… vei face pe desteptul cu mine

Gemenii au doua puncte forte: comunicarea si intelectul. Ei se mandresc cu abilitatea lor de a gandi deschis, de a gasi rapid solutii. Insa daca incerci sa-i plimbi cu vorba, sa-i manipulezi, sa te joci cu sentimentele lor, s-a cam terminat cu relatia.

RAC

Te voi iubi pana cand… ma vei parasi

Racul este un partener de cuplu sensibil si loial. Este foarte angajat in relatia de cuplu si gata pentru orice sacrificiu in numele iubirii. Iar aceste lucruri vor ramane asa cat timp partenerul ii raspunde cu aceeasi moneda. Cand simte ca partenerul nu-i mai ofera stabilitate si securitate, se protejeaza, intra in carapace si asteapta sa fie parasit.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.