Shop
Ultimele 100 de articole

Ce simti cand se activeaza Portalul Leului? Fii atent la aceste simptome!

07 august 2021, , Vizualizări:
portalul leului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - african-lion-2888519_1920

Portalul Leului se deschide in fiecare an, intre 28 iulie si 12 august, avand varful de intensitate energetica in 8 august. Aceste manifestari energetice pot aduce in plan fizic anumite simptome. Le simti si tu?

Iata ce simti cand se activeaza Portalul Leului

1. Vindecarea inimii

Portalul Leului activeaza chakra inimii, iar ranile vechi sau chiar unele curente isi pot gasi videcarea. Poti simti ca te eliberezi de anumite poveri, fie ca este vorba de o durere cauzata de pierderea cuiva drag (doliu), fie ca este vorba de o stare de tristete cauzata de diverse motive.

2. Deschiderea celui de-al treilea ochi

Portalul Leului activeaza chakra cealui de-al treilea ochi, ceea ce inseamna ca te poti simti mai intuitiv. Invata in aceasta perioada mai multe despre cum sa-ti dezvolti intuitia si cum sa fii mai conectat cu ea.

Citeste si: 8 august 2021. Cea mai norocoasa zi din an! Ce aduce magia Portalului Leului? Ritual de purificare si atragere a abundentei

3. Deschiderea chakrelor superioare

Corpul are 7 chakre principale, dar sute alte chakre mai mici si mai sensibile care se activeaza in timpul dechiderii portalului Leului. Se acceseaza astfel o noua forma de intelepciune si o noua sursa de cunostinte inalte spiritual.

4. Primirea mesajelor de la ghizii spirituali

Energiile puternice care se activeaza si coboara pe Pamant aduc o serie de mesaje de la fiintele de Lumina din Univers. Pot fi vise, viziuni, mesaje pe crae ghizii spirituali, ingerii ni le trimit atunci cand suntem relaxati sau cand facem meditatii. Noteaza fiecare gand care iti vine pentru ca poate contine o informative importanta pentru viitorul tau.

5. Vizitatori din lumea de dincolo

In culturile vechi se spune ca Sirius este casa ingerilor, Raiul. In timpul deschiderii Portalului Leului poti primi semne de la cei dragi care au trecut in lumea de dincolo, de la ingerii pazitori si de la ghizii spirituali. In unele cazuri ii poti vedea aievea.

Nu rata nici: Eveniment cosmic major 8 august 2021! PORTALUL LEULUI trimite ENERGII PUTERNICE spre Pamant! 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU!

6. Libertate

Vibratiile puternice de pe Sirius iti pot da un puternic sentiment de eliberare, de libertate. Poate si pentru ca Soarele ilumineaza puternic lumea fizica, in timp de Sirius ilumineaza sufletul, corpul spiritual. Acest lucru genereaza puternica senzatie de libertate.

7. Pace

Ca si sentimentul de libertate, sentimentul de pace este dat de puternicele vibratii ale l ui Sirius. Este un moment prielnic sa stai in natura, sa meditezi in aer liber, sa captezi energia pacii care vindeca si restaureaza mintea, corpul si sufletul.

8. Tehnologie inalta

Sirius este asociat si cu tehnologia de inalta calitate, iar daca ai un proiect ce tine de acesta zona (inovatie tehnologica, website, blog, aplicatie etc.) acum este momentul prielnic sa o incepi.

9. Creativitate

Portalul Leului poate activa zona creativa, iar daca simti nevoia faci ceva in aceasta zona, acum este momentul sa apesi pedala de acceleratie.

Energia Portalului Leului ne conecteaza cu Universul, cu frecventele galactice, cu fiinte din dinemsiunile superioare. Astfel se activeaza intuitia, vindecarea, intelepciunea, trezirea astfel incat sa atingem adevaratul nostru potential.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.