Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 8 august 2021

07 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 15 ianuarie 2022

Tu stii ce inseamna iubire si compasiune? Granita dintre iubire si relatie toxica este foarte fina. Ce ai de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Noi suntem învățați că dacă iubești cu adevărat te sacrifici pentru persoana respectivă și îi permiți orice. Noi suntem învățați că a avea compasiune pentru un om înseamnă a suferi altături de acel om. Știți ceva? Asta nu este iubire și nu este compasiune. Poți să-i spui unui om „Te iubesc, dar te scot din viața mea pentru că m-am săturat să joc cu tine jocuri toxice/ să nu mă respecți/ să mă las vampirizat energetic/ m-am săturat de comportamentele tale de narcisist. Destul! S-a terminat!”. Și dacă e nevoie, poți să-l dai afară din casa ta pe acel om, chiar dacă îl iubești. Și unii o să spună: „Vai, nu e frumos/ spiritual așa ceva!”. În opinia mea, este spiritual; asta înseamnă să fii un om care știe ce vrea, care nu ezită să spună „Nu!”/ „Destul! Afară din casa mea! Afară din viața mea!” și care la nevoie știe să fie foarte ferm. Noi nu suntem învățați că putem trăi și în acest fel. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.