Shop
Ultimele 100 de articole

Mercur retrograd e in actiune! Poti fugi, dar nu te poti ascunde! Ghid de supravietuire

10 iulie 2019, , Vizualizări:
mercur retrograd mituri

Mercur retograd a intrat in actiune din 8 iulie si asa va ramane pana la finalul lunii. Asta inseamna ca trebuie sa pui pauza la toate actiunile tale?

NU, NU, NU!

Sunt multe mituri despre Mercur retrograd:

Dar sa fie acest Mercur retrograd sursa tuturor lucrurilor rele? Sa nu semnezi contracte, sa nu intalnesti oameni noi, sa nu mergi in excursie, sa nu cumperi un telefon nou? Doar pentru ca Mercur este retrograd?!

Nu chiar!

De fapt, Mercur retrograd nu este nici pe departe atat de rau cum se crede. Mai mult, e chiar de ajutor. Mercur retrograd este o perioada de intelegere a sinelui, a lumii, in care trebuie sa iei decizii bine argumentate si chiar sa incepi ceva nou.

Iata o demonstratie a astrologilor cu privire la miturile despre Mercur retrograd.

Mitul 1: Cand este retrograd, Mercur merge invers

Realitatea: Mercur are un aparent mers inapoi, pentru ca asa este perceput de pe Pamant. Daca te-ai uita din cosmos, Mercur isi urmeaza drumul inainte, rotindu-se in jurul Soarelui. Doar ca, vitezele de deplasare ale Pamantului si ale lui Mercur sunt diferite, ceea ce creeaza senzatia ca Mercur merge inapoi.

Deci, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Din perspectiva pamanteana, Mercur merge inapoi, din perspectiva Universului, totul este intr-o armonie perfecta!

De aici si sfatul astrologilor de  a nu lua decizii importante cand Mercur este retrograd. Pentru ca, iata, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa-ti pui toata viata pe “pauza”. Daca Mercur retrograd iti aduce o anumita situatie, este pentru ca acea situatie are nevoie de intreaga ta atentie. Poti fugi, dar nu te poti ascunde cand Mercur este retrograd. Cel mai bine este sa intelegi de ce ti se intampla anumite lucruri. Si nu sa construiesti ziduri de protectie si masti din cauza lui.

Mitul 2: Mercur retrograd aduce haos in comunicare, face computerele sa mearga prost, semnezi contracte gresite

Realitatea: Cand mercur este retrograd, el este mai incet decat de obicei. Mercur retrograd necesita mai mult timp. De ce? Pentru a ne arata acele lucruri pe care le-am scapat din vedere. Mercur readuce la suprafata lucruri nerezolvate pe care fie ai vrut sa le uiti, fie ai vrut sa le ascunzi, fie le-ai facut gresit. Cand Mercur este retrograd ai timp sa intelegi si sa repari.

Cand Mercur este direct si la viteza maxima, ai tendinta sa scapi din vedere detaliile, iar Mercur retrograd vine sa ti le readuca in fata ochilor.

Mercur retrograd nu creeaza haos, ci clarifica situatiile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu