Shop
Ultimele 100 de articole

Eveniment special. Marele trigon de Aer – 26 septembrie 2021. Sa inceapa magia!

21 septembrie 2021, , Vizualizări:
Marele trigon de Aer - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-frlvi

Ziua de 26 septembrie 2021 reprezinta o data importanta pentru pasionatii de astrologie. Trei planete aflate in acelasi semn zodiacal formeaza unghiuri de 90 de grade cu cealalta, creand ceea se numeste “Marele trigon”. Spunem Marele trigon de aer deoarece toate cele trei planete se afla in semne de Aer.  

Marele trigon de Aer: Luna-Marte-Saturn

Cele trei astre implicate in 26 septembrie 2021 in Marele Trigon de Aer sunt Luna (in Gemeni), Marte (in Balanta) si Saturn (retrograd in Varsator).

Luna in Gemeni – Fii deschis la noile reguli.

Te vei simti eliberat de nevoia de a avea tot timpul dreptate sau de atasamentul fata de un anumit mod de gandire. Luna se afla in descrestere in zodiac ideilor si comunicarii. Vei cauta in mod activ noi perspective. Si daca altii au un punct de vedere diferit, nu vei gasi acet lucru provocator. Dimpotriva, creste dorinta unui schimb onest de opini. Renunti la nevoia de a avea tot timpul dreptate si o inlocuiesti cu dorinta de a intelege si de a fi deschis.

Marte in Balanta – Convingeri echilibrate

Marte din Balanta pune accentul pe respectarea drepturilor celorlalti. Marte este razboinicul, cel care impune limitele, insa acum este sub influenta pozitiva a Lunii, dar si a lui Saturn cel rational. Saturn are propriile sale limite, simbolizate de inelele sale. Ce trebuie sa intelegem de aici? Trebuie sa intelegem cand sa fim mai deschisi, mai flexibili, dar si cand sa ne sustinem cu tarie convingerile. Totul fara a le impune celorlalti modul nostru de gandire.

Saturn in Varsator – Colectivul

Saturn in Varsator este simbolul colectivului, al societatii, al grupurilor de prieteni, al comunitatilor de orice fel. “Gastile” se reunesc sub puterea Marelui Trigon. Oameni care nu si-au mai vorbit se reintalnesc. Noi idei se nasc.

Lucruri de facut cu priejul marelui trigon de Aer

Astrologii spun ca urmatoarele activitati aduc beneficii cu prilejul marelui trigon de Aer.

Sursa: horoscope.co.uk

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.