Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 25 septembrie 2021

24 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 octombrie

Ce înseamnă „puterea” pentru tine? De ce vrei să-i controlezi pe alții? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Ce înseamnă „puterea” pentru tine? Cel mai probabil primul impuls va fi să dai un răspuns de la nivelul minții tale. Dar acel răspuns nu înseamnă nimic. Mergi adânc în interiorul tău, mergi în Umbra ta, care stă ascunsă în spatele ușilor închise și vei vedea că un posibil răspuns ar putea fi: „Puterea este capacitatea mea de a ține totul sub control”. Întreabă-te în continuare: „Pe cine/ ce vrei să controlezi?”. „Pe alții.” De ce vrei să-i controlezi pe alții? De ce ai nevoie să-i controlezi pe alții ca să simți că poți fi liniștit?

Dacă tu vrei putere ca să controlezi ceea ce se întâmplă în exteriorul tău, de ce fel de putere crezi că ai nevoie pentru a te ocupa de ceea ce este în interiorul tău? Nu puterea de a-i controla pe alții este cea pe care o căutăm când intrăm pe Calea spirituală, ci puterea care înseamnă capacitatea de a intra în orice situație/ relație și de a nu te lăsa sleit/ dezechilibrat energetic, de a rămâne în echilibru energetic, ancorat în adevărul tău, aliniat cu sufletul tău.

Puterea pe care o căutăm când intrăm pe Calea spirituală este aceea care înseamnă că indiferent cu ce tip de energii ai de-a face, nu te pierzi pe tine însuți, nu te lași dezechilibrat/ copleșit. Este puterea care înseamnă că tu știi că ai venit aici, pe Pământ, cu un contract sacru care presupune să fii tu însuți și să îndeplinești un anumit rol în Marele Plan. Ca să îndeplinești acel rol este necesar să trăiești în aliniere cu sufletul tău.

Puterea pe care o căutăm când intrăm pe Calea spirituală este aceea care înseamnă să mergi pe principiul „Facă-se Voia ta!” și să faci ceea ce ești ghidat, chiar dacă nu înțelegi de ce anume este necesar să faci acele lucruri. Înseamnă să încetezi să mai gândești în termenii „Nu înțeleg cum a putut să i se întâmple așa ceva acestui om. Nu e drept ce i se întâmplă!”/ „Nu înțeleg de ce Dumnezeu îmi cere să fac asta, când eu nu mă pricep la așa ceva”, înseamnă să permiți Spiritului să lucreze prin tine așa cum consideră el de cuviință. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.