Shop
Ultimele 100 de articole

HOROSCOP SUPERLUNA PLINA in Balanta 21 martie 2019: Punct si de la capat in RELATII! Cum te impacteaza noul VAL ENERGETIC INTENS?

19 martie 2019, , Vizualizări:
HOROSCOP SUPERLUNA PLINA

 

SAGETATOR

Cu cine iti poti impartasi visele, draga Sagetator ? Un vis de iubire sau un proiect ambitios de-al tau iti atinge o masa critica. Drumul pare a fi cam bolovanos. Poate ca nu ai mijloacele necesare sa ajungi acolo unde doresti ? Poate nu ai toti banii doriti ? Sau poate duci lipsa de incredere de sine ca sa obtii ceea ce vrei ? Trebuie sa te reintorci la nivel de proiect si sa reanalizezi totul. Daca este vorba de o relatie de iubire la care visezi, incearca sa iti asculti inima mai indeaproape – poate isi schimba vibratia, poate te razgandesti. Daca este vorba de un proiect creativ, este timpul sa ajustezi la nivel de finete ideile si apoi sa alegi oamenii cu care lucrezi cu mai multa atentie. O schimbare de perceptie duce la o noua realitate si la alte materializari.

 

 

CAPRICORN

Ai asa de multe indatoriri si obligatii de respectat, draga Capricorn, si da, tu stii asta foarte bine. Esti chemat sa iti asumi un rol mult mai activ si mai vizibil acum. Ideile tale sunt la baza si inima acestor proiete si au nevoie de ghidarea ta de expert. Ai dinamismul si experienta necesare sa impingi totul inainte dar e real si ca te simti obosit. Restabileste-ti ritmul pe care il poti duce ca sa eviti epuizarea mentala si fizica. Relatiile profesionale sunt aduse la lumina, in special acolo unde ai puterea asupra cuiva sau unde cineva exercita putere asupra ta. Trebuie sa ajungi la echilibru. O posibila asociere se poate schimba sau incheia pentru totdeauna.

 

 

VARSATOR

Viata te cheama sa iti expandezi viata dincolo de zona de confort, draga Varsatorule. O relatie cu cineva de departe, poate din alta tara sau din alt oras, poate atinge o masa critica si iti poate cauza sa iti reconsideri felul in care vezi viata. Poate fi vorba de cineva expert in domeniul sau ori cineva din industriile legislativa, calatorii, academic sau media. O veste care vine spre tine poate scoate la lumina vechi demoni, indemnandu-te sa fii mult mai constient de dimensiunile ascunse ale unui anumit demers. Un proiect de marketing sau de scris si publicat in care ai fost foarte implicat pana acum poate atinge punctul sau de final.

 

 

PESTI

Aceasta este o Luna plina care te imputerniceste, draga Pesti ! Este un moment de transformare personala ce iti permite sa te dezlegi singur dintr-o relatie care nu mai este buna pentru tine. Poate fi de natura personala sau financiara sau ambele. O criza financiara ce iti cauzeaza sa depinzi de altii pentu ajutor iti poate aduce o mai mare claritate despre cum vrei sa manageriezi finantele personale si resursele de acum incolo. Poate fi si momentul unei transformari fizice sau sexuale pentru ca un blocaj este eliberat din corpul tau.

Surse : horoscopefriends.co.uk ; mysticalraven.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax