Shop
Ultimele 100 de articole

HOROSCOP SUPERLUNA PLINA in Balanta 21 martie 2019: Punct si de la capat in RELATII! Cum te impacteaza noul VAL ENERGETIC INTENS?

19 martie 2019, , Vizualizări:
HOROSCOP SUPERLUNA PLINA

 

LEU 

Cuvintele rostite la furie nu te vor ajuta, draga Leule. Se intampla asa de multe acum in lumea ta si sunt surse de distragere de atentie. Poti avea mini crize cu oamenii din mediul tau imediat. Ai dori o mai mare libertate de miscare si este timpul sa o obtii mai ales in relatia cu cei ce iti ingradesc miscarile cu toata fiinta lor, prin tot ce iti cer si iti spun ca trebuie. O calatorie sau o veste pot schimba felul in care gandesti si functionezi. Daca masina sau computerul iti fac figuri, este timpul sa regandesti felul in care te conectezi la lume.

 

 

FECIOARA

Cum iti castigi veniturile, draga Fecioara ? Daca este numai munca si deloc distractie, este timpul sa iti regandesti intreaga strategie de a face bani. Ai putea primi un cec mult intarziat sau un contract de business se poate incheia. Daca a fost ceva neplacut, este timpul sa dai pagina si sa gasesti moduri mai pline de bucurie de a castiga veniturile, moduri care iti folosesc mai bine talentele si resursele. Ai putea experimenta o mini criza finaciara la acest punct – poate o mare cheltuiala ? – si sa revizitezi alte surse de sustinere financiara pentru ajutor. Ai nevoie de echilibru intre munca, bani si relaxare.

 

 

BALANTA

Lumina atentiei este pe tine, draga Balanta ! O veche asuprire poate veni inapoi sa te bantuie – poate este o fosta relatie sau o problema cu actuala relatie ce iti da batai de cap de ceva timp. Asta aduce la lumina orice furie sau resentiment pe care inca le porti. Bun. Este o oportunitate sa cureti tot si sa speli trecutul din parul tau. Este un moment important cand ceva la care tii ajunge sa inchida un cerc complet. Acum ai claritate unde stai in relatie cu cineva si asa iti este mai usor sa mergi mai departe.

 

 

SCORPION 

Exista un element de secretosenie adus de aceasta Luna plina pentru tine, draga Scorpionule. Poate ca esti ocupat cu un mare proiect in culise ? Poate ai o pasiune secreta pentru cineva ? Sau poate ca te ocupi cu unele aspecte tainice la munca sau faci analize medicale de care nu vrei sa se stie ? Secretele ies la lumina Lunii pline. Poate nu iti place ce auzi dar este mai bine sa auzi. Asta iti da sansa sa iti schimbi tacticile, sa te duci inapoi si sa refaci ceva, sa revezi o relatie cu un coleg sau sa iti schimbi obiceiuri zilnice. Fii pregatit sa faci miscarile necesare la momentul potrivit ca sa ajungi sa simti si manifesti echilibru in viata ta.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.