Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Moment rar, mesaj important – norocosul JUPITER „PLIN” si FOARTE APROAPE de noi! Ce iti aduce MARELE BENEFIC in functie de zodie?

11 iunie 2019, , Vizualizări:
jupiter aproape de pamant

Sagetator

Practica ceea ce predici. Crede in tine insuti, in telurile tale. Arata-ti entuziasmul de a invata si de a le impartasi celorlalti din cunostintele tale. Poti gasi succesul in domenii precum: calatoriile, educatia, publishing si studierea culturilor popoarelor.

Capricorn

Norocul iti va surade daca vei fi mai organizat si mai direct. Esti suficient de integru, etic si matur ca sa actionezi disciplinat, angajat, pas cu pas in realizarea tuturor planurilor pe care ti le faci.

Varsator

Ai nevoie sa fii mai tolerant, mai cinstit, mai impartial si mai cooperant. Asa poti atrage norocul si bogatia. Da tot ce ai mai bun din tine, chiar daca va trebui sa mai “spargi” cateva reguli. Dar numai gandind neconventional poti reusi.

Pesti

Esti generos, bland, devodat. Imbratiseaza-ti emotiile, da-ti voie sa simti. Poti descoperi ca va fi mult mai usor sa atragi norocul si bunastarea actionand dupa ce-ti spune inima.

Documentare: astrologyking.com; independent.co.uk; mysticalraven.com

Imagine de Reimund Bertrams de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu