Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Moment rar, mesaj important – norocosul JUPITER „PLIN” si FOARTE APROAPE de noi! Ce iti aduce MARELE BENEFIC in functie de zodie?

11 iunie 2019, , Vizualizări:
jupiter aproape de pamant

In aceasta saptamana, are loc un eveniment astral semnificativ ce ne ajuta si pe noi cu oportunitati si energii benefice pentru implinirea dorintelor. Efectul sau dureaza, spun specialistii, aproape toata luna iunie! Este vorba de opozitia dintre Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului solar, a cincea planeta de la Soare, cu insusi Soarele.

In aceasta saptamana sunt cele mai bune nopti ale anului sa ne uitam pe cer spre a-l zari pe marele benefic al astrologiei, Jupiter. Planeta-gigant va fi in opozitie directa cu Soarele, ceea ce inseamna ca cele trei– Jupiter, Pamantul si Soarele – vor fi aliniate. Cand planetele sunt in opozite directa cu Soarele, ele apar pe cer mai stralucitoare. In plus, Jupiter se afla la o distanta foarte mica de Pamant, de aceea va parea si mai mare, nu doar stralucitoare.

Maretul Jupiter (e atat de urias ca poate “inghiti” 1.300 de planete Pamant) va domina cerul noptii in aceasta luna, alaturi de Luna si de Venus. Daca folosesti un binoclu sau un telescop, ii poti vedea chiar patru dintre satelitii sai naturali.

Ce aduce opozitia Soare – Jupiter?

Din punct de vedere astrologic, aceasta aliniere spectaculoasa aduce oportunitati, succes, noroc, fericire. Totul pare ca se aranjeaza la locul sau fara prea mare efort. Dar, totusi, nu te baza foarte mult pe noroc. Actioneaza, munceste, profita de acest context astral. Daca nu faci nimic, poti ramane cu buza umflata.

Daca esti genul de persoana timida si conservatoare, poti profita, de asemenea, de acest context astral si vei primi recompense pentru efortul sustinut depus.

Jupiter este simbolul puterii si al expansiunii, al autoritatii si al stiintei. In astrologie, Jupiter este planeta abundentei. Este tolerant si expansiv. Este prima dintre planetele sociale, care cauta sa capete cunostinte, ale carei cuvinte-cheie sunt moralitate, gratitudine, speranta, onoare, dreptate.

Jupiter este asociat cu norocul, bunastarea, optimismul, dezvoltarea (inclusiv cea mentala si spirituala).

Cum iti va influeta zodia acest tranzit important – ce apare o data la 13 luni – vei afla in continuare.

Berbec

Norocul iti surade. Preiei initiativa, actionezi, ii inspiri pe ceilalti. Arati entuziasm, curaj. Atat timp cat esti la comanda, lucruri bune se vor intampla.

Taur

Atragi norocul de partea ta, esti generos si rabdator. Ai, insa, tendinta de a face discriminari si de a cheltui in exces. Nu da mai mult decat poti produce.

Gemeni

Esti o fire aventuroasa si dornica de a invata, de a te dezvolta. Esti deschis la minte si mai detasat de valorile materiale decat alte zodii. In aceasta perioada vezi si mai bine valentele aceleasi situatii. Lucruri bune sunt pe cale sa ti se intample.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax