Horoscop lunar NOIEMBRIE 2023. Schimbări majore pentru Tauri și Fecioare. Noroc la bani pentru Sagetatori. Ce aduce luna si pentru celelalte zodii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2023. Schimbări majore pentru Tauri și Fecioare. Noroc la bani pentru Sagetatori. Ce aduce luna si pentru celelalte zodii?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar NOIEMBRIE 2023. Schimbări majore pentru Tauri și Fecioare. Noroc la bani pentru Sagetatori. Ce aduce luna si pentru celelalte zodii?
Horoscop lunar NOIEMBRIE 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Iata horoscop lunar noiembrie 2023, penultima luna dintr-un an super intens din punct de vedere astrologic. Luna noiembrie 2023 începe sub puternica influență a eclipsei de Lună plină în Taur din 28 noiembrie 2023. Energiile acestei eclipse puternice vor fi prezente pe tot parcursul lunii noiembrie, dar vor începe să se estompeze odată cu începerea unui nou ciclu lunar cu Luna Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie.

Pe măsură ce ne deplasăm prin lună, planeta focoasă Marte este foarte activă.

Atunci când Marte este activ, lucrurile tind să se încingă și să devină pasionale. Putem simți o energie mai puternică decât de obicei, ceea ce este minunat pentru a face lucruri, pentru a ne simți motivați și pentru a găsi încrederea necesară pentru a face niște salturi de credință.

Totuși, energia lui Marte poate și să alimenteze flăcările. Așa că, dacă ai o situație tensionată în viața ta, prezența lui Marte poate să ducă lucrurile într-un exces. Vestea bună cu Marte este că lucrurile se încing adesea rapid, dar se răcesc repede. Deci, dacă tensiunile cresc, șansele sunt că rezolvarea și ușurarea vor veni rapid.

Mai multe despre evenimentele astrologice ale lunii noiembrie poți citi aici.

HOROSCOP luna NOIEMBRIE 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna Nouă în Scorpion aduce pentru voi oportunități de transformare personală și auto-descoperire. Acesta este momentul potrivit pentru a vă concentra asupra dezvoltării personale și pentru a vă clarifica obiectivele. Folosiți energia lui Marte pentru a vă manifesta pasiunile și a vă explora laturile mai profunde ale personalității.

Evenimente astrologice noiembrie 2023. Focosul Marte se mută în libertinul Săgetător. Se încinge pasiunea, cresc tensiunile! Ce urmează pentru noi toți?

Rugăciune de luni. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de luni

Ultimele două săptămâni cu Mercur în Scorpion. Gemenii plătesc un preț pentru distrație. Fecioarele fac numai ce vor ele. Vezi și efectele asupra zodiei tale!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 01/11/2023