Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar IUNIE 2019. Preambulul sezonului de eclipse 2019 si Neptun retrograd! Ce ne cere Cosmosul in luna iunie ca sa ne fie bine in iulie?

29 mai 2019, , Vizualizări:
horoscop lunar iunie 2019 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - buckled-book-2180047

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

O energie intensa te va inconjura in aceasta luna pentru ca trecutul vine din nou pentru a repeta o performanta. Asta poate sa insemne un text provocator de la un fost sau fosta care sa te rearunce in acel vechi vartej emotional, ori un proiect de munca care cumva vine ca un bumerang si solicita munca in plus, transpiratie si efort.

Nu lasa vechi tipare sa te faca sa reactionezi la fel ca in trecut, de aceasta data totul este diferit. Tu esti diferit. Si orice iti este dat sa reiei nu are drept scop sa iti faca vreun rau sau sa iti tulbure prezentul ci sa abordezi aceeasi Marie cu alta palarie ! Da maximum din tine cel nou si culege rezultatele. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este o luna care te sustine sa infloresti pe orice atinge comunicarea si creativitatea din tine, pe toate fatetele vietii tale. Urmeaza-ti ideile, oricum ar fi ele de fara sens sau neproductive, pentru ca toate curg, construiesc si duc spre o viata mult mai buna si mai plina de impliniri.

Asta poate sa insemne sa faci orice, de la felicitari aniversare manuale la a picta pe pietre si a le darui, absolut orice intra in calcul. Nu totul trebuie sa aiba importanta si valoare monetara ca sa fie important pentru tine sau pentru altcineva. Poti accepta provocarea de a te desprinde de lumea ta pragmatica ? Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Este usor pentru toate celelalte semne zodiacale sa ia felul tau lejer si detasat de a fi ca o caracteristica ce poate inlocui orice dispozitie fluctuanta, orice stres de mediu sau de situatii, orice emotii legate de finaluri sau de examene sau pur si simplu orice stare mai proasta. In aceasta luna, practica arta de a spune nu. Doar NU.

Fara explicatii, fara scuze. NU – este o propozitie completa, este un raspuns si chiar unul suficient de acceptabil pentru majoritatea intrebarilor. Meriti o pauza si nu este treaba ta sa porti pe toti cu toate problemele lor spre solutionare sau eliberare. Protejeaza-ti inima. Protejeaza-ti timpul. In rest, totul va merge bine. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Tu esti permanent impartit intre fantezie si realitate, iar aceasta luna iunie este despre ambele aceste aspecte ale vietii. Nu iti spune nimeni ca este usor sa iti aduni toate fanteziile intr-un intreg coerent si realist. Insa este posibil. In aceasta luna, ai de observat unde treci pe evadare din realitate ca scuza perfecta in loc sa muncesti sustinut ca sa iti atingi visele si sa le vezi realitate.

E un cerc vicios pe care il poti observa si rezolva cu atentie pe toate acele momente si detalii. Fa pasi mici dar siguri ca sa ramai mai mult in prezent si in etapa de a face. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Sursa si adaptarea : horoscopefriends.co.uk ; tarot-astrology.co.uk ; stylecaster.com

Imagine de Iván Tamás de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax