Marte in Berbec 25 mai – 5 iulie 2022. Ai curajul sa actionezi?! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Marte in Berbec 25 mai – 5 iulie 2022. Ai curajul sa actionezi?!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Marte in Berbec 25 mai – 5 iulie 2022. Ai curajul sa actionezi?!
Marte in Berbec 25 mai – 5 iulie 2022

Incepand din 25 mai, Marte intra in Berbec, una dintre zodiile sale de domiciliu. Daca te-ai simtit putin ciudat in ultima vreme, de-acum lucrurile vor incepe sa se schimbe. Marte in Berbec nu este un tranzit obisnuit. Berbecul este primul semn al zodiacului, iar Marte este planeta sa conducatoare. Marte lasa in urma zodia Pesti pentru a reveni in Berbec ca sa dea un restart calatoriei incepute acum doi ani.

Ca si Neo in Matrix, Marte in Berbec da o alternative. Poti sa ramai in zona de confort a unui pantece metaforic sau poti sa iesi in lume, chiar daca esti gol, fragil si vulnerabil. Asa stau lucrurile cu Marte in Berbec. Cuvantul cheie este curajul. Nu faci lucrurile pentru ca esti puternic, ci pentru ca trebuie! Stii, pur si simplu, ca ACUM este momentul!

Atentie la Marte si Chiron!

Din punct de vedere astrologic, Marte si Chiron sunt doua arhetipuri planetare. Marte face legatura dintre planetele personale si planetele sociale, iar Chiron face legatura dintre planetele sociale si cele exterioare.

In timp ce Chiron reprezinta spriritualitatea, reconcilierea cu spiritual, cu natura, pentru definitivarea totului, Marte reprezinta efortul de a te integra in societate, iesirea din zona de siguranta oferita de planetele persoanle si integrarea in lume, reprezentata de planetele sociale, Jupiter si Pluto.

Citeste si: Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie?

Marte – psihologia curajului

Depresia, procrastinarea, anxietatea si multe alte probleme ascunse sub pres sunt aduse la suprafata de Marte in Berbec. Va trebui sa iesi in lume vulnerabil pentru a putea rezolva problema. Marte este prima planeta care face un ciclu complet in jurul Soarelui (asa cum vedem de pe Pamant). Mer5cur si Venus nu se aventureaza in afara granitelor Soarelui. Marte este prima planete care iese acolo pentru a “lupta” cu monstrul, pentru a cuceri teritoriu neexplorat. Riscurile sunt mari, dar si recompensele sunt la fel.

Cu totii stim ca Marte are o problema atunci cand vorbim despre ganduri (Mercur), sentimente (Venus), dar nu facem nicio actiune! De ce?! Pentru ca atunci cand actionezi primesti raspuns. Iar daca acest raspuns este respingere, de fapt primesti mesajul ca va trebui sa faci cateva ajustari. Oamenii care nu accepta aceste raspunsuri rateaza oportunitati si raman blocati intr-un cerc vicisios al inactiunii si al procrastinarii.

Rutinele si ritualurile nu te vor ajuta. Problema este una psihologica: frica! Si mai ales frica de respingere, frica de schimbare, frica de disconfort. Antidotul pentru frica este curajul.

Te mai poate interesa: Jupiter in Berbec 2022. „Ingerul pazitor” al norocului pregateste surprize. Ce miracole ne asteapta?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/05/2022