Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar IUNIE 2019. Preambulul sezonului de eclipse 2019 si Neptun retrograd! Ce ne cere Cosmosul in luna iunie ca sa ne fie bine in iulie?

29 mai 2019, , Vizualizări:
horoscop lunar iunie 2019 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - buckled-book-2180047

LEU (24 iulie – 23 august)

Precum Gemenii, natura ta carismatica iti aduce oportunitati si relatii rodnice direct in fata ta. In aceasta luna, ai de imblanzit gura si de inmuiat cuvintele si sa treci de partea compasiunii in comunicarile tale. Onestitatea ta este apreciata si utila, dar fara mai multa empatie si grija fata de altii si cu prea multa folosire a lui “eu”, poate parea drept rece si plina de judecata.

Nu e vorba aici sa ambalezi frumos si plin de zaharuri ceea ce spui. Este vorba de adevar si iertare in intregul sau context. Iata un aspect vital pe care sa fii atent in luna iunie. Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Fecioara sensibila, uneori se poate simti ca si cum intreaga greutate a lumii se odihneste pe umerii tai. Tu, mai mult ca oricare semn zodiacal, ar trebui cu adevarat sa te focusezi pe a te rasfata si a fi mai blanda cu tine in luna iunie. Si este vorba foarte specific si concret de bucurie. Bucurie pura, copilareasca.

Si asa este iunie, luna in care luai vacanta in copilarie, luna care iti reaminteste cum te simteai cand stiai ca te asteapta o intreaga vacanta de vara in fata. In aceasta luna, astrele te sustin si spera ca si tu sa iti dai voie sa stai cat mai des undeva frumos, savurand o inghetata si gandindu-te : Chiar sunt o fiinta uimitoare ! Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Lucrul la care nimeni nu se gandeste cand vine vorba de balante si echilibrari este cat de des trebuie sa gresim ca pana la urma sa avem dreptate si sa ajungem la echilibru. In aceasta luna, lasa deoparte orice crezi ca ai gresit si focuseaza-te pe ce ai de facut sa indrepti orice in relatie cu tine.

Reasuma-ti obiectivul de a fi si fericit si sanatos si bucura-te de viata asa cum curge, in echilibru. Felul in care ne petrecem zilele spune totul despre felul in care ne petrecem viata si cum o tratam. Tu cum alegi sa iti tratezi fiinta si viata in iunie, la inceput de vara ? Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Disciplina si granitele sunt importante pentru tine, Scorpionule, si pe buna dreptate. Cum ii lasam pe altii sa ne trateze este o reflectare directa a cum ne tratam noi pe noi insine. Iti setezi granite ferme si pline de compasiune pentru tine ? Si la fel de important – respecti si granitele altora ?

In aceasta luna iunie, ai de reflectat asupra relatiilor rale si asupra acestor intrebari. Universul iti va scoate in cale provocari si bucurii care sa te ajute sa iti clarifici raspunsurile. Grija de sine si respect de sine, da ? Luna iunie are o vibratie cu totul speciala pentru dragoste si relatii.

Citeste-ti horoscopul lunar dragoste iunie 2019 aici!

Horoscopul VERII 2019 pentru zodia ta este aici!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax