Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sobolanului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sobolanului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sobolanului
horoscop chinezesc anul sobolanului

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Anul Sobolanului este primul din zodiac chinezesc si va fi intotdeauna urmat de Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine si Mistret.

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului.

 

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Talismane

Daca esti nascut in Anul Sobolanului, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 2, 3 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: albastru, auriu, verde

Flori norocoase: crin, violeta africana

Zile norocoase: 4 si 13 din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Luni norocoase: a 2-a, a 5-a si a 9-a, din Calendarul lunar chinezesc.

Directii norocoase: vest, nord-vest, sud-vest.

Pentru persoanele nascute in Anul Sobolanului sunt considerate mai putin norocoase culorile galben si maro, numerele 5 si 9 si combinatiile dintre ele, directiile sud si sud-est si lunile a 4-a, a 10-a si a 12-a din calendarul lunar chinezesc.

Incepe Anul SOBOLANULUI DE METAL. Ce aduce BUN pentru zodiile chinezesti

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Sobolanului sunt perspicate, inteligente, versatile si iubitoare. Au o intuitia buna si actioneaza rapid. Se adapteaza foarte repede la un mediu nou, sunt foarte curioase, exploreaza toate colturile din preajma lor. Femeile din aceasta zodie sunt foarte frumoase si inteligente, au o dexteritate excelenta si iau decizii rapid. Nu sunt cele mai curajoase persoane, de aceea n-au calitati de lider. Cateodata pot fi destul de nepoliticosi.

 

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Sobolanului stau foarte bine. Sunt pline de energie, active, ceea ce le tine departe de bopala. Au nevoie de o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate. Cand traverseaza perioade stresante, le este recomandata plimbarea, pentru a se elibera de tensiune. In anotimpurile secetoase le este recomandat sa aiba grija la respiratie si la problemele de piele.

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Cariera

Sobolanii analizeaza cu atentie perspectivele carierei lor, pentru a se scuti de probleme inutile. Prin firea lor precauta si meticuloasa, fac cu seriozitate tot. Cele mai bune cariere pentru ei sunt administrator, director, manager, antreprenor, scriitor, musician, comedian, politician, avocat, cercetator, pilot de curse.

Horoscop chinezesc Anul Sobolanului. Compatibilitate si relatii

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale. In ceea ce priveste zodia Sobolanului, sunt firi active si sociabile, dornice sa participe la diverse evenimente sociale. Le place sa isi faca prieteni noi. Sunt fiinte incantatoare si atrag cu usurinta persoanele de sex opus. Dar, pe cat de repede intr-o relatie, pe atat de repede pot iesi. In dragoste sunt compatibili cu Bivol, Dragon si Iepure, dar total nepotriviti pentru Cal si Cocos.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/01/2020