Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sarpelui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sarpelui

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » VIDEO » Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Sarpelui
anul sarpelui - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - snake-1033430

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Anul Sarpelui este al saselea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: SobolanBivolTigruIepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, CaineMistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

  

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Sarpelui.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Talismane

Daca esti nascut in Anul Sarpelui, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 2, 8, 9 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: negru, rosu, galben

Flori norocoase: orhidee si cactus

Zile norocoase: 1 si 23 din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Luni norocoase: 1, a 8-a si a 11-a din Calendarul lunar chinezesc.

Directii norocoase: est, vest si sud-vest

Pentru persoanele nascute in Anul Sarpelui  sunt considerate mai putin norocoase culoarea maro, alb si auriu, numerele  1, 6 si 7 si combinatiile dintre ele, directiile nord-vest si nord-est si lunile a 3-a, a 9-a si a 12-a din calendarul lunar chinezesc.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt considerate cele mai enigmatice din toate cele 12 zodii. Oamenii nascuti in anul Sarpelui sunt intuitivi, se ghideaza dupa propriile rationamente, sunt reticenti si discreti. Nu le place deloc sa dea gres, de aceea sunt foarte motivate in atingerea obiectivelor.

Sarpele este un simbol al intelepciunii, de aceea, persoanele nascute in aceasta zodie sunt inteligente, intelepte, bune comunicatoare, desi vorbesc putin. Cine este nascut in aceasta zodie este recunoscut pentru maniera in care gandeste. Nativii zodiei sunt materialisti, doresc ce este mai bun pentru ei, dar n-au rabdare la cumparaturi.

Persoanele nascute in aceasta zodie prefera sa munceasa singure, se streseaza usor, si au nevoie de timp in solitudine ca sa-ti revina.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Sarpelui prefera viata linistita, departe de agitatie si stres. Nu le plac programele incarcate, ci cele in care au timp sa se relaxeze.

 

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Cariera

Persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt inteligente si creative. Desi muncesc din greu, au tendinta sa vrea ceva mai bun si se plictisesc destul de repede. Au nevoie de job-uri care sa le stimuleze imaginatia, sa isi puna mintea la contributie, dar sa nu aiba termene-limita stricte.

Pot face cariera in domenii precum: cercetare, analiza, investigatii, pictura, giuvaiergie, astrologie, magie, sociologie, nutritie.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Sarpelui. Compatibilitate si relatii

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale. In ceea ce priveste zodia Sarpelui, nu au prea multi prieteni. Este foarte greu sa ajungi sa-i cunosti cu adevarat, pentru ca se inchid in site. Nativii zodiei sunt foarte atenti la persoanele cu care se imprietenesc si nu ii iarta deloc pe cei care le-au gresit. Insa cei care intra in grupul lor de prieteni vor fi rasfatati, pentru sa Serpii stiu sa aprecieze prietenia adevarata.

In dragoste, sunt parteneri fideli. Ei fac casa buna cu Dragonul si Cocosul, dar nu au o relatie grozava cu Tigrul, Iepurele si Capra.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/05/2018