Horoscop chinezesc Anul Caprei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Caprei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Caprei

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop chinezesc Anul Caprei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Caprei
horoscop chinezesc anul caprei - sfatulparintilor.ro - pexels_com - bighorn-ram-male-horns-rocky-mountain-bighorn-sheep-64211

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Anul Caprei este al optulea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, CaineMistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Caprei.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Talismane

Daca esti nascut in Anul Caprei, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 2, 7 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: verde, rosu, mov

Flori norocoase: garoafe, primula

Zile norocoase: a 70-a si a 30-a din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Directii norocoase: nord

Pentru persoanele nascute in Anul Caprei  sunt considerate mai putin norocoase culorile albastru si negru, numerele  4 si 9 si combinatiile dintre ele, directia sud-vest si lunile a 3-a, a 6-a si a 10-a din calendarul lunar chinezesc.

 

 

 

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Caprei sunt blande si manierate, timide, stabile, empatice, prietenoase, cu un puternic simt al dreptatii.

Sunt persoane creative, delicate, dar perseverente si profesioniste. Isi sustin ideile intr-o maniera delicata, dar ferma si isi urmeaza intotdeauna instinctele.

Prefera sa faca parte dintr-un grup, o comunitate, fara sa-si doreasca sa fie in centrul atentiei. Sunt persoane rezervate, tacute si ganditoare. Le place sa fie la moda si cheltuie destul de multi bani pe haine, fara a cadea, insa, in snobism si ridicol.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Caprei se bucura de o sanatate de fier, gratie serenitatii si calmului de care dau dovada. Sunt firi optimiste, pozitive, mananca sanatos si petrec mult timp in natura. Asa se si explica starea lor de bine generala.

 

 

Horoscop chinezesc Anul Caprei. Cariera

Persoanele nascute in Anul Caprei prefera munca in echipa. Fac munca buna impreuna cu un nativ din Cal, dar nu sunt atat de avizi dupa status si putere. Nu se vor oferi niciodata voluntari, daca nu li se cere ajutorul. Pot face cariere de succes in meserii precum pediatrie, actorie, invatamaant, design interior, florarie, coafura, muzica, editura, desen, arta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/06/2018