Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

25 ianuarie 2020, , Vizualizări:
Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Invatatura

Copiii nascuti in Anul Sobolanului se motiveaza singuri sa invete. Sunt ambitiosi si competitivi si vor invata cu placere. Le place sa citeasca si vor intelege repede puterea cuvantului.

Copiii nascuti in Anul Sobolanului vor acumula multe diplome si titluri.

Cum e sa fii parinte de copil din Anul Sobolanului

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt foarte respectuosi si nu vor da mari batai de cap parintilor. Acestia nu trebuie decat sa-i respecte, sa-i aprecieze si sa ii faca fericiti. Nu functioneaza manipularea, caci nu sunt usor de pacalit.

Copiii nascuti in Anul Sobolanului au un puternic simt al proprietatii si al spatiului personal si vor reactiona daca parintii le umbla prin lucruri, chiar si pentru a le face curatenie in camera. De aceea, acesti copii isi vor face de mici singuri ordine in lucruri si isi vor pastra camera curata. O problema ce poate aparea de aici este ca nu isi impart jucariile cu ceilalti copii.

Pentru ca isi doresc sa faca foarte multe, exista riscul sa-si consume energia incarcand sa duca la bun sfarsit prea multe sarcini in acelasi timp. Parintii ar trebui sa-i invete sa-si prioritizeze actiunile si sa-si canalizeze energia pentru indeplinirea sarcinilor una cate una.

Pentru a afla in ce ani mai sunt este Anul Sobolanului, intra aici.

Sursa: parentmap.com

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.