Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului
Cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului

Daca te intrebi cum sunt copiii nascuti in Anul Sobolanului, citeste in continuare. Vei afla mai multe informatii aici!

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt draguti, emotionali si observatori fini. Desi par timizi, sunt incantatori si pot aduce un farmec aparte anturajului cu care stau. Capteaza cu usurinta atentia, iar daca nu o fac aplica tot felul de tactici: plang, sunt posesivi, dominatori. Sunt capabili de orice pentru a reusi.

Copiii nascuti in Anul Sobolanului au abilitati de lideri, se stapanesc foarte bine, sunt disciplinati si pot avea succes in viata gratie modalitatii in care fac fata dificulatilor cu care se confrunta.

Caracteristici personale

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt isteti, onesti, muncitori, amuzanti, practici, eficace, activi, influenti. Sunt zgarciti, insa darcini daca e vorba de o persoana pe care o indragesc, sunt sentimentali, onesti, sensibili, cauta tot timpul adevarul. Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt ageri, le place sa fie integrati intr-un grup.

Talente naturale

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt foarte calculati si nu fac lucruri care sa le puna in pericol siguranta. Sunt foarte economi si isi dezvolta rapid un buget pentru lucrurile pe care si le doresc in viata.

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt foarte vorbareti, le place sa citesca, pot deveni excelenti scriitori sau comunicatori. Au un simt dezvoltat al detaliului, o memorie excelenta si detin abilitatea de a atrage prosperitatea.

Prieteni

Copiii nascuti in Anul Sobolanului sunt loiali si foarte sociabili. Ei isi considera prietenii o extensie a propriei familii si ii pretuiesc ca atare. Ei pot fi prieteni la catarama cu devotatul Bivol, dar le vor place deopotriva si aventurosul Dragon, isteata Maimuta. Nu vor putea suporta, insa, schimbatorul Cal.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/01/2020