Zodiac chinezesc 2018: Cum sunt copiii nascuti in Anul Cainelui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc 2018: Cum sunt copiii nascuti in Anul Cainelui

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Zodiac chinezesc 2018: Cum sunt copiii nascuti in Anul Cainelui
zodiac chinezesc 2018 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - dog-279650_1920

Zodiac chinezesc 2018: Anul 2018 sta sub semnul Cainelui. Daca planuiesti sa ai un bebe anul acesta sau daca ai un copil care a venit pe lume in 2006, iata care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Cainelui.

 

Copilul nascut in Anul Cainelui este vesel, echilibrat, sportive, agreabil. Este un copil loial, onest, inteligent care iubeste dreptatea. Copilul nascut in Anul Cainelui este destul de serios si are tedinta de a-si face griji inutil. Ii place sa-si multumesca parintii si va fi un copil obedient.

Copilul nascut in Anul Cainelui isi dezvolta personalitatea destul de repede si iubeste fair-play-ul. Isi sustine convingerile cu diplomatie, ii trateaza pe toti in mod egal si iubeste linistea si pacea.

 

Zodiac chinezesc 2018: Copilul nascut in Anul Cainelui actioneaza ca un adult in miniatura. Este prietenos, cald, are simtul umorului.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Cainelui este cinstit, loial, cu un puternic simt al dreptatii, nepretentios, deschis la minte, idealist, tolerant, neinfricat, spune ce are de spus, este introvertit, cooperant, are limba ascutita si un puternic simt al datoriei.

 

 

Talente naturale

Copilul din zodia Cainelui este de o nobilitate native, usor introvertit, dar care nu face compromisuri. Copilul din zodiac Cainelui are o minte stabila si este dotat cu o intenteligenta emotionala care-l face liderul oricarui grup din care ar face parte.

 

 

Prieteni

Copilul Caine isi poate face prieteni buni din zodia Cal, Tigru sau Iepure. Insa poate avea batai de cap cu ingamfatul Dragon si prost-dispusa Oaie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/01/2018