14 motive pentru care ZODIA FECIOARA este intruchiparea PERFECTIUNII in zodiac! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

14 motive pentru care ZODIA FECIOARA este intruchiparea PERFECTIUNII in zodiac!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » 14 motive pentru care ZODIA FECIOARA este intruchiparea PERFECTIUNII in zodiac!
ZODIA FECIOARA este intruchiparea PERFECTIUNII
Credit foto: Imagine de DarkWorkX de la Pixabay

Locul in care se afla Soarele atunci cand te-ai nascut lasa o amprenta semnificativa in structura personalitatii tale. Soarele da sensul autenticitatii, iti da permisiunea sa fii ceea ce trebuie sa fii.  

Daca esti nascut intre 23 august si 22 septembrie, inseamna ca ai Soarele in zodia Fecioara. Fecioarele sunt considerate firi organizate, care fac planuri in cele mai mici detalii. Sunt firi practice si loiale, ceea ce-i face prieteni excelenti.

Desi au o reputatie proasta din cauza faptului ca sunt foarte critice, Fecioarele sunt oneste, atente si dragastoase. Ceea ce face din Fecioare partenerii ideali dar si prieteni minunati.

Fecioara: Semn de Pamant mutabil

Planeta conducatoare: Mercur

Cuvinte cheie: analiza, spirit practic

Calitati: modestie, inteligenta, calm, organizare, responsabilitate, discernamant.

Defecte: critica, leneveala, confuzie, nervozitate,

Iata 14 motive pentru care ZODIA FECIOARA este intruchiparea perfectiunii din zodic. Acestea sunt calitatile nativilor zodiei Fecioara!

1. Sunt grijulii

Fecioarele sunt foarte grijulii si atente cu celelalte persoane. Nativii zodiei cantaresc foarte bine inainte de a face o actiune, de a lua o decizie, pentru a nu deranja pe ceilalti, pentru a nu le influenta celorlalti viata intr-un mod negativ.

Pentru ca sunt firi foarte analitice, poate deveni frustrant sa lucrezi cu o Fecioara, mai ales daca trebuie luate decizii rapide. Fecioarele trebuie sa invete sa ia decizii rapid, astfel incat sa nu piarda prea multa vreme despicand firul in patru.

2. Orientati spre atingerea obiectivelor

Fecioarele sunt orientate spre atingerea obiectivelor. Niciodata nu isi seteaza un obiectiv daca nu este practic sau realist. Sunt foarte precaute, de aceea, cand pornesc in actiune, nimic nu le opreste. Determinarea si disciplina sunt alte caracteristici ale Fecioarei care o conduc spre succes. Ce trebuie sa invete o Fecioara este sa nu le fie rusine sa ceara ajutor atunci cand au nevoie.

 3. Sunt foarte organizate

Fecioarele sunt foarte organizate, nu pot functiona corespunzator daca acasa sau la birou este dezordine. Ca semn de Pamant, Fecioarele tanjesc dupa ordine. Le place sa aiba totul clar si bine pus la punct.

Citeste si: Zodia Fecioara. Totul despre barbatul Fecioara. Totul despre femeia Fecioara

4. Sunt perfectioniste

Fecioarele nu se angajeaza niciodata intr-o sarcina daca nu sunt 100% convinse ca o pot duce la bun sfarsit, in conditii de perfectiune pura. De aceea, Fecioarele simt nevoia sa programeze fiecare moment din viata lor, pentru a sti in fiecare clipa ce a fost si ce urmeaza sa se intample. In mintea unei Fecioare, nu este loc de scuze pentru esec. A intarzia 5 minute la o intalnire cu nativii zodiei este ca si cand n-ai fi venit deloc.

5. Sunt iubitoare

Fecioarele sunt firi iubitoare. Iubirea lor este pura si lipsita de egoism. Chiar daca par reci si retrase, Fecioarele sunt bune si cu un simt al smereniei dezvoltat. Cand o Fecioara spune ca iubeste, atunci trebuie sa fii convins ca iubirea este profunda si sincera. Nativii zodiei isi iubesc neconditionat rudele, prietenii, familia.

6. Sunt de incredere

Fecioarele sunt responsabile si de incredere. Atunci cand isi doresc ceva, sunt foarte atente si isi urmaresc cu tenacitate scopul. Fecioarele nu uita zilele de nastere, aniversarile sau alte evenimente importante. Fecioarele pot avea grija in acelasi timp de un copil, un caine si sa iti faca si ceva de mancare. De aceea, Fecioarele trebuie sa invete sa puna limite. Nu le pot face pe toate si nu se pot sacrifica la nesfarsit de dragul prietenilor.

7. Sunt foarte atente

Fecioarele sunt foarte atente si au o capacitate de concentrare foarte mare. Aceste calitati le ajuta in luarea deciziilor, niciun detaliu nu le scapa din vedere. De aceea nativii acestei zodii sunt excelenti angajati, iar meseriile care li se potrivesc manusa sunt detectivi sau jurnalisti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/08/2023