Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Bivolului

13 februarie 2021, , Vizualizări:
copiii nascuti in Anul Bivolului

Invatatura

Profesorii ii vor adora, gratie docilitatii lor. Copiii nascuti in anul Bivolului sunt disciplinati si au prea multa incredere de sine ca sa deranjeze clasa. Vor lua in serios lectiile si sunt foarte perseverenti.

Cum e sa fii parinte de copil din Anul Bivolului

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt foarte perseverenti si mandri, astfel ca au tendinta sa se suprasolicite. Parintii au misiunea de a-i ajuta sa fie mai intelegatori cu ei insisi si cu ceilalti.

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt constiinciosi si nu e nevoie sa-i impingi de la spate ca sa faca ceva bine. In schimb, pot deveni foarte temperamentali daca nu sunt tratati corespunzator. E nevoie sa-i lasi timp sa se linisteasca singur, altfel nu te poti intelege cu el intr-o izbucnire nervoasa. Ca sa ajungi la o intelegere cu copilul Bivol e nevoie de argumente solide.  El actioneaza dupa logica si rationament si mai putin dupa sentimente.

Copiii nascuti in Anul Bivolului au nevoie de o rutina a activitatilor, de traditii in familie, de un program stabil care sa-i asigure nevoie de liniste si securitate.

Nu rata nici: Zodiac CHINEZESC 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Sursa: parentmap.com

Foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.