Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Bivolului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Bivolului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Bivolului
copiii nascuti in Anul Bivolului

 Daca ai un copil nascut in Anul Bivolului, citeste in continuare.

Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Bivolului.

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt foarte stapani pe sine, nu fac crize de personalitate, dar sunt foarte incapatanati. Nu sunt cei mai vorbareti, pot fi si obedienti. Asigura-te ca esti un model bun, caci au tendinta de a-si copia foarte mult parintii. Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt independenti si au tendinta sa nu-si dezvaluie sentimentele.

Copiii nascuti in anul Bivolului sunt sociabili, calmi, deschisi si foarte loiali prietenilor.

Nu stii exact ce zodie e copilul tau in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Caracteristici personale

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt meticulosi, rabdatori, muncitori si prefera rutina. Sunt persoane stabile, de incredere, modeste, se bazeaza pe logica si sunt introvertiti. Copiii nascuti in anul Bivolului sunt conservatori, respecta traditiile, sunt lideri innascuti, eficace, au simtul datoriei. Le place sa-si prioritizeze sarcinile, sunt suflete nobile si caritabile.

Talente naturale

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt puternici ca un bivol. Au o constitutie robusta, sunt disciplinati si muncitori. Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt devotati principiilor lor, onesti, si increzatori in fortele proprii. Nu sunt pretentiosi, dar sunt disciplinati.

Te mai poate interesa si: Horoscop chinezesc Anul Bivolului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Bivolului

Prieteni

Copiii nascuti in anul Bivolului sunt destul de posesivi si de gelosi, insa vor proteja cu sfintenie secretele. Toata lumea are nevoie de un astfel de prieten. Pentru Bivoli prietenia inseamna devotament si seriozitate. Copiii nascuti in Anul Bivolului vor fi prieteni buni cu mucalitul Cocos, cu disciplinatul Sarpe si cu sociabilul Sobolan. Nu vor fi compatibili cu Cainele, inprevizibilul Tigru si capricioasa Oaie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/02/2021