Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Familiei pentru saptamana 11-17 septembrie de la Oana Hanganu. Cheltuieli cu sanatatea, probleme cu gelozia, certuri intre frati

10 septembrie 2017, , Vizualizări:
horoscop familie - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - family-1517192

Afla ce au pregatit astrele pentru familia ta, in functie de data cununiei civile.

Data cununiei civile marcheaza semnul zodiacal al familiei tale, care este influentat de diferitele evenimenimente astrale.

 

 

Familia din zodia Berbec

Horoscopul anunta cheltuieli pentru sanatatea unuia dintre membrii familiei si armonie in cuplu. In cazul familiilor cu mai multi copii, parintii trebuie sa gestioneze,  cu tact, rivalitatile dintre frati.

 

 

Familia din zodia Taur

Horoscopul anunta multe drumuri si invitatii, declaratii in cuplu si mai multi bani care vin, dar „se topesc” rapid. O petrecere in cinstea noului an scolar poate atenua regretul copiilor legat de sfarsitul vacantei.

 

 

Familia din zodia Gemeni

Horoscopul anunta atasament accentuat al copiilor fata de mama, armonie intre frati, iar in weekend, distractie maxima, in familie. Familiile care cumpara, inchiriaza sau vand case ori terenuri au mare noroc.

 

 

Familia din zodia Rac

Horoscopul anunta certuri intre frati atunci cand parintii nu sunt de fata. Bunicii se implica mai mult in programul familiei, dar si in achitarea facturilor. Cei care pleaca la drun, trebuie sa nu circule cu viteza!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.