Horoscop Gemeni: Sfaturi pentru parinti cu copil Gemeni. Caracteristici ale parintelui Gemeni - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Gemeni: Sfaturi pentru parinti cu copil Gemeni. Caracteristici ale parintelui Gemeni

horoscop gemeni

Sfaturi pentru cresterea copilului Gemeni

Spiritual, inteligent si indemanatic, acest micut pus pe distractie nu se poate concentra. Este important sa se bucure de varietate in timp ce il inveti cum sa se concentreze si ca este vital sa asculte. El este istet dar trebuie sa invete lectia tactului si a diplomatiei dar si sa invete sa cunoasca mai bine sentimentele. Dintre cele mai bune lucruri pe care i le poti arata, valoarea si frumusetea ascultarii celorlalti, mai ales a celor care nu sunt la fel de ageri ca el (majoritatea!) sunt cele mai importante. Ii place sa vorbeasca insa ii vine greu sa asculte. Invatati-l faptul ca procesul comunicarii are doua sensuri.

Parintele nascut in zodia Gemeni: Marele comunicator

Ca parinte nascut in zodia Gemeni, aduci in caminul tau un aer de distractie si umor. Iti place sa iti provoci intelectual familia, asa ca deseori poti fi gasit jucand puzzle, carti sau scrabble cu copiii dupa masa de seara.

A conversa si a dezbate sunt elemente integrale din viata familiei tale. Iti place sa citesti copiilor tai, sa ii duci la film sau sa va uitati impreuna la televizor la programe educative despre care sa discutati ulterior. Ai o minte agera si iti vei creste copilul sa fie la fel de ascutit la creier, curios si plin de opinii asa cum esti tu.

Comunicarea este unul din punctele tale forte, dar fiind Gemeni, tinzi sa iti rationalizezi emotiile, ajungand prins in conexiuni logice mentale.

Asa ca asigura-te ca ii ajuti pe copiii tai sa stie ce simti, in special cat de mult ii iubesti si ii sustii. Fii deschis la inima si plin de compasiune cu ei ori de cate ori ai nevoie.

Copiii tai vor adora mintea ta mintea ta mercuriala si sclipitoare. Gusturile tale se schimba iar copiii tai gasesc asta stimulator si incitant.
Asigura-te insa ca le oferi si o baza stabila. Copiii au nevoie de continuitate si rutina si este important sa formezi copiilor ritualuri pe care se pot baza, cum ar fi mese regulate in familie, rutina somnului de seara, timp pentru teme si exercitii si tot asa. Poti aduce spontaneitate si amuzament in viata familiei tale pe alte domenii, cu efect cu mult mai eficace pentru ei.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/05/2022