ULUITOR! Alege un ARHANGHEL si afla mesajul special pe care ti-l transmite - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ULUITOR! Alege un ARHANGHEL si afla mesajul special pe care ti-l transmite

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » ULUITOR! Alege un ARHANGHEL si afla mesajul special pe care ti-l transmite
alege un arhanghel

Alege una din cele trei imagini cu arhangheli prezentate mai sus si vei afla mesajul special pe care ti-l transmite. Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, ci sa alegi imaginea care te atrage cel mai mult.

Arhanghelul Chamuel – NU te mai teme!

Arhanghelul Chamuel a venit sa-ti spuna ca nu mai trebuie sa te temi, sa nu-ti fie frica de suferinta pentru ca ea te face mai puternic. Sa nu te temi de plans, pentru ca el iti curata sufletul. Accepta provocarile pentru ca ele te vor face mai bun. Accepta singuratatea pentru ca, in realitate, nu esti niciodata singur.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Arhangelul Jofiel – Bucura-te!

Arhangelul Jofiel vine sa-ti reaminteasca faptul ca oamenii fericiti si de succes sunt cei care se ridica de fiecare data cand cad, se scutura, se vindeca si merg mai departe cu determinarea de a-si gasi fericirea, implinirea si prosperitatea. Provocarea este sa intelegi ca usile nu se lasa intredeschise. Ori le deschizi complet, ori le inchizi complet. Pe usile intredeschise intra doar jumatate de fericire.

Iata aici MESAJELE  saptamanii ale ARHANGHELILOR pentru toate ZODIILE

Arhanghelul Gabriel – Schimba-te!

Arhanghelul Gabriel a venit sa te anunte ca nefericirea nu este eterna. Zilele rele trec si zile bune vor veni. Nimic nu este pentru totdeauna. Lucrurile se schimba, evolueaza, se transforma. Iar tu trebuie sa te schimbi odata cu ele. Gaseste puterea in interiorul tau, fa lucrurile cu entuziasm, incarca-te cu energia care iti permite sa iti transformi visele in realitate. Transforma toate experientele trecute in motive de bucurie.

Mai multe teste sunt aici.

Sursa: spirtualposts.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 10/08/2023