Shop
Ultimele 100 de articole

ULUITOR! Alege un ARHANGHEL si afla mesajul special pe care ti-l transmite

24 aprilie 2018, , Vizualizări: 1,369
alege un arhanghel

Alege una din cele trei imagini cu arhangheli prezentate mai sus si vei afla mesajul special pe care ti-l transmite. Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, ci sa alegi imaginea care te atrage cel mai mult.

 

  1. Arhanghelul Chamuel – NU te mai teme!

Arhanghelul Chamuel a venit sa-ti spuna ca nu mai trebuie sa te temi, sa nu-ti fie frica de suferinta pentru ca ea te face mai puternic. Sa nu te temi de plans, pentru ca el iti curata sufletul. Accepta provocarile pentru ca ele te vor face mai bun. Accepta singuratatea pentru ca, in realitate, nu esti niciodata singur.

 

 

 

  1. Arhangelul Jofiel – Bucura-te!

Arhangelul Jofiel vine sa-ti reaminteasca faptul ca oamenii fericiti si de succes sunt cei care se ridica de fiecare data cand cad, se scutura, se vindeca si merg mai departe cu determinarea de a-si gasi fericirea, implinirea si prosperitatea. Provocarea este sa intelegi ca usile nu se lasa intredeschise. Ori le deschizi complet, ori le inchizi complet. Pe usile intredeschise intra doar jumatate de fericire.

 

 

 

  1. Arhanghelul Gabriel – Schimba-te!

Arhanghelul Gabriel a venit sa te anunte ca nefericirea nu este eterna. Zilele rele trec si zile bune vor veni. Nimic nu este pentru totdeauna. Lucrurile se schimba, evolueaza, se transforma. Iar tu trebuie sa te schimbi odata cu ele. Gaseste puterea in interiorul tau, fa lucrurile cu entuziasm, incarca-te cu energia care iti permite sa iti transformi visele in realitate. Transforma toate experientele trecute in motive de bucurie.

 

Sursa: spirtualposts.com

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu