TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta

TESTUL Szondi

Istericul

Daca persoana aceasta ti se pare ciudata si te intimideaza inseamna ca iti reprimi dorinta insatiabila de a primi atentie si setea de aprobare, narcisismul si exhibitionismul. Cel mai probabil, acum esti o pesoana timida, modesta, serioasa. Te imbraci elegant pentru a primi complimente. Ai un hobby sau o profesie extravaganta.

Depresivul

Daca poza cu numarul 6 te intimideaza inseamna ca ai unele simptome de depresie: imagine de sine scazuta, sentimente de inferioritate si vina. Acum esti o persoana care pare fara griji, dinamica, increzatoare si optimista. Insa poti fi suspicios si morocanos. Treci usor de la tendintele depresive la asumarea unui rol de psiholog, gasind solutii pentru rezolvarea problemelor altora.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Incearca si: Teste de personalitate: Cat de impulsiv esti?

Maniacul

Daca fotografia cu numarul 7 te sperie, inseamna ca iti reprimi dorinta de a iesi in evidenta, de teama sa nu te transformi intr-un fanatic. Cel mai probabil acum esti o persoana linistita, care nu vrea sa-i deranjeze pe ceilalti cu existenta sa. Nu-ti plac zgomotele, extremele si excesele de niciun fel. Iti controlezi comportamentul in cele mai mici detalii.

Personalitate multipla

Daca aceasta persoana ti se pare periculoasa, inseamna ca in copilaria ta ti-ai reprimat identitatea sau ai avut o problema cu identitatea sexuala. Acum ai lucrurile foarte clare. Daca esti barbat esti foarte “macho”, iar daca esti femeie esti foarte feminina.

Sursa: dazzling.news

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/10/2022