TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta
TESTUL Szondi

Testul Szondi de mai jos a fost conceput in anul 1935 de de catre omul de stiinta ungar Leopold Szondi. El exploreaza cele mai adanci impulsuri reprimate ale unei persoane, pornind de la aversiunea pe care i-o creeaza privirea unor psihopati.

Priveste fotografiile de mai sus si spune care te sperie cel mai mult. Apoi citeste interpretarea fiecarui raspuns.

Sadicul

Daca ai ales fotografia cu numarul 1 inseamna ca reprimi experiente din primii ani de viata, asociate unui comportament autoritar si dorintei de a-i domina pe ceilalti. Acum esti o persoana linistita, gata oricand sa-si ajute semenii. Insa, daca  lucrezi intr-un birou, poti fi destul de incapatanat si se colaboreaza greu cu tine. Esti genul de angajat care intarzie sau care este mereu prost dispus, stricand atmosfera din birou. Cand cineva are o problema cu tine, intri intr-o defensiva care pur si simplu ii epuizeaza toate resursele.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Epilepticul

Tot ce are legatura cu tulburarile personalitatii asociate cu tulburari sau disfunctionalitati ale creierului, te irita si te infurie. Frica inspirata de acest portret are legatura cu copilaria si cu reprimarea unor sentimente de furie si impulsivitate. Acum esti o persoana blajina si prietenoasa, o persoana responsabila, cu un autocontrol desavarsit, stabila emotional, care leaga usor relatii.

Te mai poate interesa: Teste de personalitate: Ai calitati de lider?

Catatonicul

Stimularea excesiva a imaginatigie sau a cognitiei si a negativismului sunt manifestari ale catagoniei. Daca iti este frica de acest om inseamna ca iti reprimi hiperactivitatea pe care mintea ta a avut-o in trecut, care te facea sa iti pierzi simtul realitatii. Acum ai tendinta sa adopti un comportament conservator si previzibil, nu-ti plac inovatiile si nici schimbarile. Cel mai probabil esti o persoana timida, inhibata, care se adapteaza greu in situatii noi. Cea mai mare teama a ta este sa nu-ti pierzi controlul.

Schizofrenicul

Daca privirea pozei cu numarul 4 iti da fiori pe sira spinarii inseamna ca iti reprimi sentimente de indiferenta pe care le-ai avut, la un moment dat in copilaria ta, fata de altii. Acum esti, cel mai probabil, o persoana sociabila, care vorbeste mult. Numai ca este doar o masca. Tie, de fapt, iti place sa stai singur. Relatiile pe care le ai sunt superficiale, caci in adancul sufletului simti ca n-ai nevoie de ceilalti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/10/2022