Shop
Ultimele 100 de articole

TESTUL Szondi din 1935. Alege chipul de care iti este cel mai frica si afla cea mai intunecata parte a ta

27 septembrie 2017, , Vizualizări:
test personalitate

Testul de mai jos a fost conceput in anul 1935 de de catre omul de stiinta ungar Leopold Szondi. El exploreaza cele mai adanci impulsuri reprimate ale unei persoane, pornind de la aversiunea pe care i-o creeaza privirea unor psihopati.

 

Priveste fotografiile de mai sus si spune care te sperie cel mai mult. Apoi citeste interpretarea fiecarui raspuns.

 

 

 

  1. Sadicul

Daca ai ales fotografia cu numarul 1 inseamna ca reprimi experiente din primii ani de viata, asociate unui comportament autoritar si dorintei de a-i domina pe ceilalti. Acum esti o persoana linistita, gata oricand sa-si ajute semenii. Insa, daca  lucrezi intr-un birou, poti fi destul de incapatanat si se colaboreaza greu cu tine. Esti genul de angajat care intarzie sau care este mereu prost dispus, stricand atmosfera din birou. Cand cineva are o problema cu tine, intri intr-o defensiva care pur si simplu ii epuizeaza toate resursele.

 

 

  1. Epilepticul

Tot ce are legatura cu tulburarile personalitatii asociate cu tulburari sau disfunctionalitati ale creierului, te irita si te infurie. Frica inspirata de acest portret are legatura cu copilaria si cu reprimarea unor sentimente de furie si impulsivitate. Acum esti o persoana blajina si prietenoasa, o persoana responsabila, cu un autocontrol desavarsit, stabila emotional, care leaga usor relatii.

 

 

  1. Catatonicul

Stimularea excesiva a imaginatigie sau a cognitiei si a negativismului sunt manifestari ale catagoniei. Daca iti este frica de acest om inseamna ca iti reprimi hiperactivitatea pe care mintea ta a avut-o in trecut, care te facea sa iti pierzi simtul realitatii. Acum ai tendinta sa adopti un comportament conservator si previzibil, nu-ti plac inovatiile si nici schimbarile. Cel mai probabil esti o persoana timida, inhibata, care se adapteaza greu in situatii noi. Cea mai mare teama a ta este sa nu-ti pierzi controlul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax