Shop
Ultimele 100 de articole

TEST! Usa pe care o alegi iti poate prezice viitorul. Ce te asteapta in ultimele 3 luni ale lui 2020?

18 octombrie 2020, , Vizualizări:
TEST! Usa pe care o alegi iti poate prezice viitorul

 

Usa numarul 4

Daca alegi aceasta usa esti pregatit de lupta. Indiferent ca este una legala, o lupta pentru putere sau vrei sa fii promovat la birou, esti pregatit sa lupti din toate puterile, iar acest lucru te va ajuta. Rosu simbolizeaza puterea la fel ca si zidurile castelului.

Nici macar fierul si marginile ascutite nu te fac sa renunti cererea de a primi ceea ce crezi ca ti se cuvine. Ai fost prea multa vreme impiedicat sa primesti ceea ce doresti, insa in 2020 esti pregatit sa iei in stapanire intregul castel.

 

Usa numarul 5

Daca ai ales aceasta usa, nu-ti face griji. Lucrurile vor fi destul de linistite. Iti doresti ceva confortabil si calm. Poate ca ai trecut prin niste perioade grele din punct de vedere personal sau profesional. In 2020, vrei sa fii inconjurat de persoanele care iti sunt loiale si care te iubesc neconditionat.

Daca ti-a fost greu in ultima vreme fii fericit de faptul ca stii ceea ce doresti. Stai alaturi de persoanele care te ajuta si evita-i pe cei te destabilizeaza.

 

 

Usa numarul 6

Ai cam fost impovarat, insa vestea buna este ca esti suficient de optimist pentru a trece cu capul sus peste tot.

Cat de curand va trece si perioada aceasta grea, chiar daca nu ai depasit-o inca. In 2020, soarele  va ajunge si pe strada ta. Nu trebuie decat sa mai ai putina rabdare. Nu te da batut!

Ce a fost mai greu a trecut si atat timp cat nu renunti totul va fi bine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.