Shop
Ultimele 100 de articole

TEST. Primul cuvant pe care il vezi spune multe despre tine. Esti pregatit?

13 martie 2019, , Vizualizări:

Se spune deseori ca vedem ceea ce vrem sa vedem si auzim ceea ce vrem sa auzim. De faptul, in mod inconstient atragem acele lucruri la care ne gandim sau care se potrivesc personalitatii noastre.

 

Esti pregatit pentru acest test? Priveste panoul de litere si citeste semnificatia primului cuvant pe care il gasesti. Vei fi uimit sa afli detalii noi despre personalitatea ta.

 

 

1. ONESTITATE

Daca primul cuvant pe care l-ai descoperit este ONESTITATE, inseamna ca esti o persoana sincera, onesta. Sunt si cuvinte negative pe lista, dar daca focusul tau a fost pe acest cuvant, inseamna ca esti o persoana aflata mereu in cautarea adevarului. Stii sa apreciezi onestitatea si intelegi cat de important este pentru un om sa fie cinstit. Este destul de dificil sa mai fii  onest in ziua de azi, insa tu nu te dai batut.

 

 

2. DRAGOSTE

Dragostea face lumea ta sa se invarta. Esti o persoana iubitoare, calda, generoasa. Pui iubire in tot ce faci. Pentru tine, dragostea este o forma de glorie. Putini oameni pot iubi mai mult si mai dezinteresat decat o faci tu.

 

 

3. BUNATATE

Bunatatea este o calitate pe care nu multa lume o mai are, in zilele noastre. Esti o persoana draguta, mereu gata sa-I ajute pe cei aflati in nevoie. Oamenii vin la tine pentru o vorba buna, pentru sprijin si pentru modul in care se simt atunci cand sunt in preajma ta.

 

 

4. MOARTE

Daca ti-a atras atentia acest cuvant, esti fascinat de ceea ce este DINCOLO.  Cuvantul reflecta latura intunecata si morbida a personalitatii tale si are la baza conceptia ta despre moarte. Poate insemna ca esti o persoana pesimista sau, pur si simplu, o persoana care se gandeste profund la sensurile lumii. Moartea nu este ceva care te deranjeaza, ci ceva pe care ai vrea sa-l intelegi.

 

 

5. INTELEPT

Trebuie sa fii intelept ca sa vezi intelepciunea. Daca ti-a captat atentia acest cuvant, esti genul de persoana careia ii place sa caute intelesuri. Iti place sa analizezi profunzimea vietii, sa intelegi inainte sa judeci. Adevarata intelepciune vine din intelegere, iar tu intelegi valoarea stiintei.

 

 

6. FURIE

Daca privirea ti-a fost captata de acest cuvant, inseamna ca este multa furie in sufletul tau. Este un foc ce asteapta sa izbucneasca in flacari puternice. Acesta poate mistui totul in cale. Poate fi durere si suferinta in sufletul tau, ce iti alimenteaza furia care te orbeste in drumul tau. Trebuie sa te opresti din a simti aceasta furie pentru ca te poate distruge.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu