Shop
Ultimele 100 de articole

Test de personalitate indian. Alege o mandala si afla ce secrete ascunde personalitatea ta

14 noiembrie 2017, , Vizualizări:
mandala

Mandala constituie un simbol si totodata un ritual, originare din Hinduism si din Budism, care reprezinta Universul, conform Wikipedia.  Alege una dintre mandalele de mai sus si apoi mergi si citeste ce dezvaluie despre personalitatea ta.

 

 

Galben, negru si alb

mandala 1

Persoanele care aleg aceasta mandala sunt prietenoase, se inteleg bine cu toata lumea. Sunt oameni veseli si buni comunicatori. Tot ceea ce fac are la baza intentia pozitiva. Sunt pozitivi, liderii perfecti datorita fortei caracterului si a creativitatii lor.

 

 

Combinatia acvamarin rosu

mandala2

Descrie o persoana calma si romantica. Rosul indica afectiunea si pasiunea acesteia. Un om calm ii ajuta cu bucurie si bunatate pe ceilalti. Este partenerul perfect pentru intreaga viata. Este o asa mare placere sa petreci timpul cu el. In plus, are o gandire libera.

 

 

Rosu, maro si alb

 

mandala3

Este alegerea persoanei nerabdatoare insa plina de carisma. Oamenii din aceasta categorie sunt hotarati si atunci cand iau o decizie nu se mai intorc din drum. Pot fi, totusi, agresivi, nervosi, anxiosi, usor de iritat, Rosul este o culoare puternica. Cei care o aleg sunt, in general, oameni puternici. Au o forta interioara care ii ajuta sa depaseasca orice.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax