TEST! Ce dezvaluie fereastra aleasa despre personalitatea ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TEST! Ce dezvaluie fereastra aleasa despre personalitatea ta

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » TEST! Ce dezvaluie fereastra aleasa despre personalitatea ta
Ce dezvaluie fereastra aleasa

Testele de personalitate iti pot dezvalui o multime de lucruri interesante despre personalitatea ta. Acest test se bazeaza pe alegerea unei fotografii. Trebuie sa decizi care dintre cele cinci ferestre iti place cel mai mult si apoi citeste ce este scris in dreptul celei alese de tine.

Fereastra 1

fereastra 1

Incerci sa fii un antreprenor. Iti doresti sa ai propria afacere care sa-ti permita sa dispui dupa bunul plac de timpul tau. Esti un om curajos, caruia ii place sa-si asume riscul. Stii cum ii poti influenta pe ceilalti si tocmai de aceea esti un bun lider. Esti interesat de profit si esti un om de succes.

Crezi despre tine ca esti o persoana sociabila, increzatoare si plina de energie. In acelasi timp, ai tendinta de a fi cam rece in relatiile cu ceilalti, ba mai mult de poti distanta de oamenii care sunt de partea ta. Ceilalti te vad ca un om stralucitor, ambitios, insa emotiv si impulsiv. Trebuie sa inveti sa ai incredere si sa iubesti mai mult oamenii.

Fereastra 2

fereastra 2

Iti place sa stai acasa si sa-ti petreci timpul alaturi de cei dragi. Nimic nu te face mai fericit decat linistea si pacea din propriul camin. La munca, iti place sa lucrezi in echipa. Iti place sa oferi sfaturi, sa explici, sa ai grija si sa-i inveti pe ceilalti.

Dai dovada de empatie, intelegere si rabdare in relatiile cu alti oameni. De aceea, esti candidatul perfect pentru a fi parintele sau colegul perfect. Ceilalti te vad ca pe o persoana tacticoasa, rabdatoare, prietenoasa, cordiala si generoasa. Totusi, nu crezi ca esti un pic prea sensibil?

Fereastra 3

fereastra3

Iti place sa le arati celorlalti cat de independent esti. Iubesti libertatea si nu suporti regulile. Esti individualist si nu-ti place sa conduci alti oameni. Ai convingeri ferme pe care nu ti le poate schimba nimeni. Iti place sa analizezi lucrurile in profunzime, stii cum sa te faci inteles. Insa eviti cu talent situatiile care necesita leadership.

Ceilalti cred despre tine ca esti inteligent, educat, independent si, in acelasi timp, introvertit. Ai un grup mic de oameni in care ai incredere. Esti loial persoanei iubite. Trebuie, totusi, sa inveti sa fii mai flexibil in relatiile cu ceilalti, mai ales cand este vorba despre judecarea oamenilor.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/05/2021