Shop
Ultimele 100 de articole

Spune ce vezi ca sa-ti spunem cum esti! Detalii inedite despre personalitatea ta

13 mai 2021, , Vizualizări:
Spune ce vezi

Ilustratia de mai sus contine mai multe idei, in functie de cum te concentrezi asupra ei. Priveste-o cu atentie. Ce distingi prima data cand te uiti la imagine?

Spune ce vezi si rezultatele alegerii tale vor divulga detalii inedite despre personalitatea ta. Esti pregatit sa afli cum esti?

Cuplul

Daca ai vizualizat intai cuplul care se imbratiseaza inseamna ca, pentru tine, relatia este foarte importanta. Te gandesti intotdeauna la partenerul de cuplu, pe care il pui pe primul plan de fiecare data. Totusi, ai momentele tale in care devii foarte posesiv.

Explozia

Ti-a “sarit” mai intai in ochi explozia? Acest lucru spune despre tine ca esti o pesoana care se sperie usor. Nu-ti place sa faci lucruri daca intuiesti ca se vor finalize prost. Ceilalti spun despre tine ca esti cam ciudat.

Femeia

Daca ai distins mai intai trupul femeii, inseamna ca esti o persoana singuratica. Mult mai singuratica decat vrei tu sa recunosti. Cateodata tanjesti dupa mai multa atentie. Trebuie sa mai lucrezi la acest capitol, pentru ca ai obiceiul sa indepartezi oamenii de tine.

Sursa: awarenessact.com

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.