Shop
Ultimele 100 de articole

ALEGE un trandafir si afla secretele personalitatii tale

25 iunie 2020, , Vizualizări:
ALEGE un trandafir

Trandafirul 4

Creativitatea, bucuria si naturaletea sunt a doua ta natura. Ai o abilitate incredibila de a vedea lucrul bun in orice situatie, esti curios si intotdeauna dispus sa inveti sau sa experimentezi lucruri noi.  Ai initiativa, te implici in proiecte si activitati noi, totusi, le si abandonezi rapid. In ciuda faptului ca ai o multime de calitati iti lipsesc consistenta si stabilitatea. Incearca sa nu te implici in mai multe activitati deodata si vei vedea ca le vei putea duce mai usor pana la capat. Acesta este, de fapt, secretul succesului care iti lipseste.

Trandafirul 5

Dintr-un anume motiv esti mereu in alerta si intotdeauna cauti securitatea. Te concentrezi mult pe lucrurile ce vor veni si doresti sa rezolvi toate problemele cu care te-ai putea confrunta in viitor, asa ca ar fi bine sa fii mai atent la ce se intampla in prezent. In loc sa te ingrijorezi in legatura cu eventualele probleme care nici macar nu s-au intampla incearca sa-ti traiesti viata mai bine si sa fii mai constient de ea. Acum este mai important decat un ipotetic viitor.

Trandafirul 6

Felicitari! Stii de ce este nevoie pentru a transforma visele in planuri si planurile in realitate. Datorita disciplinei de fier pe care ti-o impui,  dedicatia si eforturile pe care le depui pentru a obtine rezultate pot fi exemple de urmat pentru altii. Muncesti cat de mult poti insa o faci cu pasiune si placere. Pentru tine viata este asemeni unei scari pe care trebuie sa o urci pas cu pas. Inaintarea si dezvoltarea  sunt componente importante ale existentei tale. Ai dreptate cand spui ca in viata tot ceea ce faci este recompensat.

Sursa: dazzling.news

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax