Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un simbol MISTIC si vei primi mesajul de la ghizii tai spirituali pentru 2020!

04 ianuarie 2020, , Vizualizări:
Alege un simbol MISTIC

Priveste cu atentie simbolurile mistice de mai sus. Alege-l pe cel care se apropie cel mai mult de sufletul tau, fara sa stai prea mult pe ganduri. Apoi mergi la semnificatia simbolului ales si afla mesajul pe care ghizii tai spirituali ti-l transmit.

Simbolul 1: Concentreaza-te pe lucrurile pe care le faci

Nu lasa lucrurile sa se intample. Fii constient de ceea ce faci. Vei obtine astfel mult mai repede rezultatele dorite. Vei castiga mai multi prieteni si iti va fi mai usor in viata amoroasa.

Simbolul 2: Schimbare de cariera. Nu ezita sa ceri sfatul juristilor

Analizeaza-ti cariera si sa vezi unde este problema. Daca apare o problema de ordin juridic, nu ezita sa ceri sfaturile unor persoane specializate.

Petrece mai mult timp pentru protejarea relatiei de cuplu.

Simbolul 3: Fii mai punctual si nu asculta de toata lumea

Nu intra in activitati fara sa te gandesti la consecinte. Incearca sa judeci totul cu calm inainte de a face vreo miscare. Ai nevoie de mai multa punctualitate si ia deciziile in conformitate cu ceea ce simti, nu cu ceea ce-ti spun altii.

In relatie, concentreaza-te pe comunicare.

Simbolul 4: Distreaza-te la munca

Bucura-te de ceea ce faci la locul de munca si vei fi mai activ. Te vei putea concentra mai usor si vei fi mai competitiv. Colegii se vor intreba de unde atata energie si cum reusesti sa faci fata. Dar ei nu stiu care este secretul tau. Si ar fi mai bine sa nu-l spui.

Simbolul 5: Gaseste echilibrul

Ai nevoie de mai mult echilibru in viata ta. Usor de zis, greu de facut, dar daca iti setezi acest obiectiv poti lucra la indeplinirea lui. Nu te neglija in favoarea altor persoane, decat daca zambetul lor chiar conteaza pentru tine.

Simbolul 6: Rezolva-ti problemele

Nu iti lasa problemele sa escaladeze. Desi este mai bine sa previi, daca n-ai cum, macar rezolva-le cand sunt mici inca. Daca cineva te minte, ascunde ceva de tine sau ridica vocea la tine, incepe discutia cu calm si arata-i ca nu esti deloc naiv.

Relaxeaza-te la finalul fiecarei zile, iar daca ai copii joaca-te mai mult cu ei.

 

Sursa: moon-child.net

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.