Acest TEST spune TOTUL despre tine. Priveste cu atentie imaginile urmatoare si descopera ce fel de persoana esti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Acest TEST spune TOTUL despre tine. Priveste cu atentie imaginile urmatoare si descopera ce fel de persoana esti

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Acest TEST spune TOTUL despre tine. Priveste cu atentie imaginile urmatoare si descopera ce fel de persoana esti
Teste de personalitate - sfautlparintilor.ro - pixabay_com - business-2836658

Teste de personalitate. Testele pot dezvalui foarte multe lucruri despre personalitatea ta, unele dintre ele de care nici macar nu ai fost constient. Ceea ce vei vedea in imaginile urmatoare dezvaluie atat trasaturi ale personalitatii tale cat si despre starea de spirit. Exista anumite motive pentru care vezi sau ii imaginezi un lucru anume.

Exista un studiu care a arata cum cei care lucreaza in marketing te pot determina sa cumperi ceea ce doresc ei sa vanda. Subiectii au fost trimis intr-un mall imens din care puteau cumpara absolut tot ce ar fi vrut; omul care a condus studiu a spus ca toata lumea va cumpara cate o girafa. Si, spre uimitoarea tuturor, participantii au cumparate girafe de diferite marini si culori.

Teste de personalitate. In testul de azi ti se prezinta cateva fotografii si in functie de raspunsurile tale vei afla unele lucruri despre tine pe care nu le stie nici macar cel mai bun prieten.

Asadar sa incepem:

Ce vezi in imaginea urmatoare?

1

O explozie? Doua maini? Un copac? Maini si un creier? Nimic? Sau poate altceva?

Analiza:

Daca ai vazut doua maini inseamna ca nu-ti lasi imaginatia sa zburde, intotdeauna te bazezi pe logica daca ai de luat o decizie. In plus, nu intri niciodata in panica.

In cazul in care ai vazut un copac inseamna ca esti o persoana constiincioasa. Esti, fara indoiala, o persoana de succes indiferent de domeniulin care activezi.

Care dintre scari te duc in sus si care in jos?

2

Imaginea dezvaluie un lucru pe care numai prietenii apropiati si familia il stie despre tine.

Analiza:

Poate ca pare putin ciudat insa raspunsul este influentat de limba pe care o vorbesti si de cum citesti. Spre exemplu, vesticii citesc de la stanga la dreapta nu? Asadar, ei vor urca pe scarile din stanga si vor cobari pe cele din dreapta.

In ce directie se roteste femeia?

Analiza:

Directia in care spui ca se misca femeia indica emisfera creierului pe care o folosesti de obicei. Asa cum stii, cei care isi folosesc mai mult emisfera dreapta sunt artistii, cei care folosesc emisfera stanga sunt matematicienii. Bineinteles, daca o vezi miscandu-se in ambele parti inseamna ca esti un geniu.

Ce vezi in aceasta imagine?

Vezi fata unui clovn cu limba scoasa? O femeie care calareste un delfin? O jucarie? Nimic?

Analiza:

Daca ai vazul clovnul inseamna ca esti o persoana amabila si sociabila.

Femeia ti-a sarit in ochi? Esti incredibil de carismatic, ceilalti oameni sunt intotdeauna atenti la ceea ce spui.

Crezi ca este o jucarie? Atunci cand te confrunti cu o problema ai tendinta de a te gandi la momentele cand totul in viata ta era perfect.

Mai multe teste de personalitate gasesti aici!

Sursa: dazzling.news

foto: Pixabay.com

Data articol: 10/06/2022