6 imagini care iti vor pune mintea la contributie. Cate secunde ti-a luat sa le rezolvi? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 imagini care iti vor pune mintea la contributie. Cate secunde ti-a luat sa le rezolvi?

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » 6 imagini care iti vor pune mintea la contributie. Cate secunde ti-a luat sa le rezolvi?
imagini care iti vor pune mintea la contributie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - writing-3209899

Esti genul de persoana careia nu-i scapa niciun amanunt? Cat de bine observi orice detaliu? Este de ajuns o singura privire pentru a descoperi orice obiect ce nu face parte dintr-o imagine? Priveste cu atentie urmatoarele fotografii. In fiecare dintre ele exista o figura care nu-si are locul acolo.

Cea mai grea dintre aceste provocari se afla la final – este destinata celor mai atente si rabdatoare persoane.

Asadar, esti pregatit? Pe locuri, fii gata, start!

Gaseste panda!

PANDA 1

Uita-te cu atentie la fotografia de sus. Unde se ascunde ursul panda? L-ai gasit sau mai ai nevoie de un indiciu? Iti spunem ca este la fel de suparat ca toti cei din imagine. Ai vazut unde e? Felicitari! Trecem la urmatoarea imagine.

Gaseste baiatul

BAIATUL 1

Intr-o mare de fete blonde exista si o figura de baiat. Daca nu l-ai gasit inca nu te da batut! Priveste in continuare. Sigur il vei descoperi daca nu renunti. Nu trebuie decat sa ai rabdare si sa scanezi in continuare. Daca l-ai vazut este momentul sa mergi la urmatoarea imagine.

Gaseste porcul

PORCUL 1

Daca esti fan al jocului sau filmului Angry Birds vei recunoaste personajele. Pasarile furioase si porcul care incearca sa le fure ouale. Unde se afla, asadar, hotul? Va scapa de privirea ta sau il vei descoperi? Gata? Foarte bine. Sa trecem la urmatorul test.

Gaseste sarpele

SARPE 1

Avem o imagine plina cu girafe. Insa una dintre ele nu este ceea ce pare. Nu lasa pacalit de pete! Sarpele se ascunde bine, asa ca fii foarte atent la toate detaliile. Siretul sarpe s-a pitit tare bine, nu-i asa?! L-ai dibuit? Felicitati! Hai la numarul 2!

Gaseste nota diferita

NOTA 1

Nu este important daca esti sau nu muzician, daca stii sau nu cum se numeste fiecare nota in parte. Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi care este nota discordanta/diferita. Ai gasit-o, nu-i asa? Foarte bine! Esti pregatit pentru ultima si cea mai grea dintre aceste imagini.

Gaseste cuplul

CUPLU 1

Nu te grabi, ai rabdare. Nu degeaba este cea mai complicata provocare. Foarte multi oameni renunta inainte de a gasi cuplul diferit. Chiar daca nu l-ai gasit inca asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Este sansa ta sa intri in cercul restrans al celor care au dat dovada de rabdare si atentie si au reusit sa rezolve problema. Nu te lasa descurajat pentru ca nu l-ai gasit inca.

Daca, totusi, nu mai ai rabdare gasesti rezolvarea pe pagina urmatoare!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/06/2023