Shop
Ultimele 100 de articole

Piftie de curcan

01 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente necesare/

2 aripi

2 pulpe

foi de dafin

o capatana de usturoi

sare

Se pune carnea intr-o oala mai mare, cam de 10L se umple cu apa , se pun foile de dafin, 2-3, si sare.

Cand incepe sa fiarba, se curata foarte bine de spuma si se lasa sa fiarba la foc moderat.. Cand se desface carnea de pe oase si apa a scazut cam la jumatate , se ia de pe foc si se scoate carnea, se pune in mai multe farfurii. In zeama ramasa in oala se adauga usturoiul facut mujdei , apoi se vantura cu polonicul cam de 100 de ori o vantur eu. Se strecoara de usturoi si se pune in farfurii peste carne. Se pune la rece si se  lasa pana a doua zi ca sa se inchege bine. E delicioasa

Pofta buna!

Din pacate nu am poza la reteta aceasta

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu