Shop
Ultimele 100 de articole

FRIPTURA CU LEGUME LA CUPTOR

11 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente:

Cateva bucati de carne de pui/curcan/vita (de care preferati), 3 morcovi mari, 5 cartofi, 1 conopida, 2 ardei grasi  si orice alte legume preferati, ulei (o cescuta mica), sare, piper, busuioc si rozmarin.

Se pregateste carnea si se taie legumele in bucati mai mari dupa preferinta. Se formeaza un pat din legume peste care se pun bucatile de carne. Se adauga uleiul in tava peste legume si carnita, apoi se presara condimentele. Se adauga o cana de apa in tava si se introduce tava la cuptor. Din cand in cand se adauga apa si se verifica starea legumelor. Dupa aproximativ 45 de minute se scoate friptura cu legume din cuptor si se serveste calda cu salata de cruditati sau orice fel de muraturi preferati. Pofta buna!

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu