VIDEO! NOU! Mesaje pentru zodii de la ingerii iubirii! Saptamana 17-23 august 2020 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

VIDEO! NOU! Mesaje pentru zodii de la ingerii iubirii! Saptamana 17-23 august 2020

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » VIDEO » VIDEO! NOU! Mesaje pentru zodii de la ingerii iubirii! Saptamana 17-23 august 2020
ingerii iubirii! Luna SEPTEMBRIE 2020

Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea.

Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman. Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Urmareste in materialul video de mai jos mesajele ingeriilor iubirii pentru fiecare zodie, pentru saptamana 17-23 august 2020.

Aboneaza-te la canalul nostru Youtube pentru a primi cele mai noi materiale video: https://bit.ly/2P2ZWzr!

Urmareste si VIDEO 9 Sfatulparintilor.ro: Cuvintele magice din timpul somnului cu care se vindeca sufletul copilului nostru dar si al nostru

Te mai poate interesa MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 17-23 AUGUST 2020. Ghidare pentru claritatea ta!

Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay

Data articol: 18/08/2020