Alimentul delicios pe care sa-l mananci ca sa slabesti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alimentul delicios pe care sa-l mananci ca sa slabesti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Alimentul delicios pe care sa-l mananci ca sa slabesti
pe care sa-l mananci ca sa slabesti - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-zbdzr

Si visul a devenit, in cele din urma, realitate! Un studiu publicat in Men’s Health a dezvaluit ca PIZZA te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Cel mai important lucru este sa stii cum si cand sa mananci pizza, iar Bright Side face lumina din acest punct de vedere.

Toti oamenii isi doresc o talie de vis insa adevarul este ca dietele sunt cosmaruri pentru cei mai multi dintre oameni.

Sa renunti la alimentele favorite este enervant, insa lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Un studiu din Portugalia publicat in Men’s Health a demonstrat ca persoanele care isi iau o „zi libera” o data pe saptamana si mananca pizza, inghetata sau alte alimente de acelasi fel sunt mai motivate si decise sa se tina de planul de slabire.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Citeste si: De ce nu e bine sa mananci oua seara. Ce cantitate de oua este recomandat sa consumi saptamanal

In timpul cercetarii au fost comparate doua grupuri de oameni care urmau o dieta de 10.500 de calorii pe saptamana.

Subiectii din grupul doi puteau manca duminica orice isi doreau. Nu a existat nicio diferenta din punct de vedere al kilogramelor pierdute intre cele doua grupe, insa participantii care aveau o „zi libera” erau mai fericiti si mai motivati sa-si respecte dieta.

Asta inseamna ca daca te gandesti sa adopti un plan alimentar pentru a deveni mai suplu, stabileste o zi in care poti manca absolut tot ce iti doresti. Cel mai important lucru este sa nu depasesti numarul de calorii (zilnic/saptamanal) stabilit si sa nu exagerezi cu mancatul.

Foto

Data articol: 11/09/2021