7 cristale care te vor ajuta sa treci peste astenia de primavara - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 cristale care te vor ajuta sa treci peste astenia de primavara

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » 7 cristale care te vor ajuta sa treci peste astenia de primavara
cristale astenie de primavara
Credit foto: Imagine de bvick390 de la Pixabay

Vremea de afara este un adevarat carusel, iar organismul nostru trebuie sa faca fata schimbarilor bruste de temperatura de la cald la frig si, invers, de la frig la cald.

Din fericire, natura ne ofera tot ce am avea nevoie pentru a face fata. Iar unul dintre remediile cele mai la indemana sunt cristalele terapeutice.

Iata care sunt cele mai potrivite cristale pentru a contracara efectele asteniei de primavara si pentru a intari organismul in fata schimbarilor bruste de temperatura.

Agata muschi

Agata muschi te conecteaza cu natura. Ea aduce echilibru emotional si intareste caracteristicile pozitive ale unei persoane. Agatele sunt unele dintre cele mai vechi pietre norocoase care, in plus, cresc nivelul de constienta si de incredere de sine. Agata este o piatra excelenta pentru primavara intrucat, atunci cand este purtata, aduce echilibrul fizic si emotional.

Amazonit

Aceasta piatra este excelenta pentru cei care au inclinatii artistice si le confera incredere de sine, le sporeste imaginatia si disperseaza energiile negative. Amazonitul aduce calm, deschide inima si Chakra plexului solar.

Citeste si: 10 cristale PUTERNICE care te pot face mai fericit si mai sanatos

Aventurin

Aventurinul vindeca dezechilibrele emotionale si deblocheaza chakra inimii. Reduce stresul si schimbarile bruste de stare cauzate de astenia de primavara, inlatura energiile negative.

Ochi de soim

Aceasta piatra ofera clarviziune si echilibreaza energiile, indepartandu-le pe cele negative si intarindu-le pe cele pozitive. Aceasta piatra te ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi dar si sa rezisti tentatiei de a da vina pe altii atunci cand nu iti iese ceva. O piatra excelenta pentru primavara, pentru contracararea efectelor adverse ale asteniei.

Te mai poate interesa: Cristale terapeutice in functie de zodie. Vezi ce piatra ti se potriveste

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/03/2024