10 cristale PUTERNICE care te pot face mai fericit si mai sanatos - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 cristale PUTERNICE care te pot face mai fericit si mai sanatos

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 10 cristale PUTERNICE care te pot face mai fericit si mai sanatos
cristale puternice - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - stone-271752_1920

Cristale PUTERNICE. De mii de ani, civilizatiile antice s-au folosit de puterea cristalelor si a pietrelor (semi)pretioase pentru a vindeca blocaje mentale, fizice sau spirituale. Cum cristalele vin din pamant, plasate pe corpul nostru ne ajuta sa ne conectam cu energia vindecatoare a planetei, lasandu-ne mai echilibrati, mai relaxati. Fiecare piatra are propritati unice si energii vindecatoare diferite.

Iata 10 cristale PUTERNICE care te pot face mai fericit si mai sanatos.

1. Cuartul fumuriu te ajuta sa renunti la vechi

Cuartul fumuriu indeparteaza energiile negative si actioneaza ca un scut protector impotriva energiilor nedorite. El te ajuta sa renunti la credinte vechi, obiceiuri nesanatoase care te tin ancorat in trecut. De asemenea, cuartul fumuriu te elibereaza de blocaje si energii vechi din organism. Odata eliberate energiile vechi, spatiul se umple cu lumina si speranta.

2. Cuartul roz cultiva iubirea

Cuartul roz este piatra iubirii neconditionate care te ajuta sa deschizi si sa vindeci energiile inimii. Incurajeaza iertarea altora si iertarea ta. Secretul gasirii iubirii adevarate este sa te iubesti mai intai pe tine insuti. Cuartul roz emite vibratiile iubiri, ale frumusetii si compansiunii. Cuartul roz este piatra care iti permite sa simti cea mai puternica energie din univers: IUBIREA.

3. Carneolul sporeste creativitatea

Civilizatiile antice credeau in puterea carneoului de a atrage norocul si de a-ti indeplini cele mai adanci dorinte. Carneolul deblocheaza energia creativitatii, iar culoarea portocalie vibranta stimuleaza pasiunea si inaintarea spre indeplinirea obiectivelor. Carneolul este piatra care restaureaza motivatia, increderea de sine si bucuria.

Citeste si: Cristale terapeutice in functie de zodie. Vezi ce piatra ti se potriveste

4. Cuartul transparent limpezeste mintea

Cuartul transparent este format din siliciu, cel mai abundent element al pamantului. Cand cuartul transparent atinge pielea, energia lui stimuleaza procesele de vindecare ale organismului. Civilizatiile antice foloseau cuartul transparent pentru a echlibra organismul si pentru a limpezi mintea. Cristalul inlatura negativitatea si amplifica energia pozitiva, emitand vibratii puternice care te indreapta spre lumina si claritate.

5. Turcoazul sporeste vindecarea

Turcoazul este piatra vindecarii si se spune despre el ca este podul energetic dintre pamant si rai. Inca din antichitate se credea despre turcoaz ca este piatra norocului si a vindecarii. Daca porti o piatra de turcoaz cand esti bolnav, proprietatile vindecatoare ale corpului se insutesc. De asemenea, turcoazul este o piatra a comunicarii, a adevarului si a iubirii.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/10/2021