Shop
Ultimele 100 de articole

Viata dupa moarte: 6 experiente de „dincolo”

26 iulie 2017, , Vizualizări:
viata dupa moarte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

 

  1. Cadere libera

Imi amintesc ca eram in cadere libera. O cadere fara sfarsit, desi aveam, totusi, picioarele pe pamant. Cand m-am trezit eram inconjurat de toata familia si de prieteni, care se rugau pentru mine. N-am fost mort decat 10 minute, insa acest somn mi s-a parut ingrozitor. Ca si cand as fi dormit pe o perna umpluta cu pietre.

 

 

  1. Coma diabetica

Fratele meu are diabet de tip 1 si a intrat in coma diabetica pe cand avea 10 ani. Sase paramedici au incercat sa-l resusciteze. Ii auzeam strigand: „NU are puls! A cedat!”. Totusi, printr-un miracol, fratele meu a fost resuscitat. Cand am mers la spital sa-l vad, l-am intrebat cum a fost, ce a simtit. Mi-a povestit ca totul se auzea foarte tare, apoi din ce in ce mai incet pana cand a incetat de tot. Atunci s-a simtit ca aluneca prin niste tuburi asemanatoare cu cele din parcul acvatic. S-a simtit atat de bine acolo incat i-a rugat pe parinti sa mergem intr-un parc acvatic imediat ce iese din spital.

 

 

  1. Vise colorate

Parca as fi visat. Un vis ca toate visele, doar ca mult mai stralucitor si colorat. Cand m-am trezit mi s-a spus ca am fost mort doar 3 minute. Totusi mie mi s-a parut ca am visat cu orele, desi nu-mi amintesc exact actiunea visului. Stiu doar ca ma simteam implinit, impacat. Dupa ce m-am trezit am inceput sa imi recapat vederea, incet, incet. Eram foarte ametit si parca eram amortit. Apoi am inceput sa-mi simt mainile si picioarele. Ma simteam foarte dezorientat. Nu-mi puteam aminti ce s-a intamplat.

 

 

Sursa: seenox.org

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.