Viata dupa moarte: 6 experiente de "dincolo" - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Viata dupa moarte: 6 experiente de „dincolo”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Viata dupa moarte: 6 experiente de „dincolo”
experiente de "dincolo"
Credit foto: Imagine de 733215 de la Pixabay

Experientele traite de oameni in perioada de moarte clinica sunt fascinante. Majoritatea celor care au trecut „dincolo” povestesc despre senzatii de detasate de corp, levitatie, seninatate si pace totala, caldura, lumina etc.

Iata 6 experiente de viata dupa moarte, povestite de oameni aflati in moarte clinica.

Accidentul de motocicleta

Anul trecut, de 4 iulie, am murit. Am fost aruncat de pe motocicleta, iar consecintele au fost dezastruoase. Un plaman a cedat, iar celalalt fusese strapuns de o coasta. Simteam cum ma scufund intr-o piscina, totul in jurul meu era negru, iar lumea devenea din ce in ce mai mica. Simteam ca ma scufund incet intr-o lume pe care nu o cunosteam. In mod ciudat, ma simteam linistit, in pace. Durerile disparusera, la fel si greutatile lumii in care traisem pana atunci. Mi-au trecut prin fata ochilor amintiri cu familia si prietenii. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc sunt eu in viata. Mi s-a spus ca am fost inconstient pentru cateva minute, insa eu am resimtit ca si cand ar fi trecut cateva ore bune. Aceasta experienta m-a facut sa pretuiesc mult mai mult prezentul, caci moartea ne poate astepta la orice colt.

Exista viata dupa moarte? Jurnalul unui neurochirurg – VIDEO

Supradoza de heroina

Acum doi ani am fost in moarte clinica pentru 8 minute, dupa spusele medicului, din cauza unei supradoze de heroina. Oricum eram sub influenta drogurilor, insa eram foarte speriat. Am simtit ca nu mai am nicio grija si ca, in sfarsit, pot fi si eu in pace. Inima imi batea tare, intregul corp imi era plin de transpiratie, si parca totul se petrecea cu incetinitorul. Auzeam ca din departare pe cineva spunand „Il pierdem!”. Apoi mi-am dat ultima suflare. De-atunci totul a fost calm. M-am trezit in camera de spital dupa cateva ore. Totul se invartea, eram foarte confuz si cateva ore bune n-am putut sta in picioare. Nu doresc nimanui sa treaca prin aceasta experienta. Nu mai e nevoie sa spun ca am renuntat la heroina.

Somnul adanc

Simti ca adormi (de fapt, chiar adormi), iar cand te trezesti esti foarte confuz. Nu pricepi deloc ce ti s-a intamplat si de ce este toata lumea ingrijorata din cauza ta. Te simti detasat de tot. Eu tot intrebam cat e ceasul si cat am fost „dincolo”. Nu am nicio amintire cu ce a fost dincolo. Poate doar sentimentul ca eram foarte, foarte obosit si tot ce imi doream era sa dorm.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/04/2024