Scapa de stres si anxietate cu aceste remedii naturale - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Scapa de stres si anxietate cu aceste remedii naturale

stres - anxietate- depresie - sfatul parintilor.ro - pixabay_com
  1. Mananca omega 3

Stii ca uleiul de peste este benefic pentru inima ta, insa el te protejeaza si impotriva deperesiei si anxietatii. Intr-un studiu, studentii care luau 2,5 miligrame de omega 3 timp de 12 saptamani erau mai putin anxiosi inaintea examenelor comparativ cu studentii care inghiteau pilule placebo.

In general, expertii recomanda sa-ti iei omega 3 din alimente. Somonul reprezinta una dintre cele mai bune surse de acizi grasi. Alte alegeri bune sunt: sardinele, ansoa si midiile.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

  1. Cura de 21 de minute

21 de minute: de atat este nevoie sa faci un exercitiu fizic pentru a reduce anxietatea, sustin studiile legate de acest subiect. „Daca te simti anxios si treci pe banda rulanta, te vei simti mult mai calm dupa antrenament. In general, le cer pacientilor mei sa se implice timp de 20-30 de minute intr-o activitate ce le creste ritmul cardiac indiferent ca este vorba despre banda de alergat, folosirea unui stepper sau exersarea pe bicicleta eliptica, oricare dintre aceste variante este benefica. Daca nu faci sport, macar mergi la o plimbare”, a punctat Ramsey.

 

 

  1. Floarea pasiunii

In ciuda numelui sau, aceasta planta nu te va ajuta in dragoste. Ea are proprietati sedative, iar in Germania este folosita pentru tratarea persoanelor nervoase, sau a celor care nu se pot odihni. In urma unor cercetari in laborator s-a descoperit ca floarea pasiunii poate reduce simptomele anxietatii. Adesea, este folosita si pentru combaterea insomniei.

La fel ca si alte sedative poate provoca somnolenta si nu este recomandata luarea ei daca urmezi un tratament medicamentos de combatere a insomniei.

Specialistii recomanda sa nu iei floarea pasiunii mai mult de o luna.

 

Sursa: health.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/11/2016